Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik beültetés után 7.nappal...

Lombik beültetés után 7.nappal mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2napos embriót kaptam vissza. Ma vagyok a beültetés után 7.napon. 4.naptól tesztelek csupán kiváncsiságból. Eddig sajnos negativ. Aki 2 naposat kapott vissza hányadik nap lett pozitiv a tesztje?

2024. aug. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:
Hat sajnos az ellenorzo ultrahangon kiderult,hogy szeptemberbe nem csinalhatjuk a kovrtkezot. Ra kerdeztem a dokinal,hogy ilyen sperma eredmenyek mellett nem e stukseges nezetni genetikai vizsgakatot ferfi oldalrol,es kiderult,hogy kellett volna. Igy meg kerte ezt a vizsgalatot aminek az eredmenye 6-8het. Szoval oktoberbe talan de inkabb novemberbe lesz a kovetkezo. Nem is ertette a doki,hogy a ferjem orvosa mert nem csinaltatta meg ezt a vizsgalatot. Hisz ha ez magas akkor ellenorizni kell az embriot amit beultetnek,nehogy beteg legyen.kicsit el vagyok keseredve hogy ennyit kell varni megint,de inkabb legyen meg ez a vizsgalat ugy a biztos.
szept. 3. 13:17
 62/64 A kérdező kommentje:
Ja es a sajat kerdesemre a valasz :) igen valtoztatunk a kovetkezo mas inyekciokkal lesz es menstruacio 1napjatol. Ez is rovid protokol,de kicsitt maskepp. Bizom a Dr,úrban es abban is hogy 6het alatt meg lesz az eredmeny,mert akkor oktober vegen kezdhetjuk a kovetkezot.
szept. 3. 13:20
 63/64 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező azóta mi újság veletek?
dec. 3. 12:19
 64/64 A kérdező kommentje:
Szia sajnos én át estem egy porckorong serv műtéten amiből lábadozok meg. Így a lombik várat magára egy keveset.
dec. 26. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!