Lekötés után beültetés hogy zajlik?
Van 3 gyermekem . Lekötöttek mert lehetett kérni 3 császár után. Akkor én úgy gondoltam nekem bőven elég a 3 gyermekem.Közben véget ért a kapcsolatom. Gyermekeim "nagyok" iskolások. És a mostani párommal szeretnénk közös gyermeket. Mi ennek a menete ?
Sima lombikkal tisztában vagyok van ilyen a családban.
Az olyanok válasza sem érdekel már bocsánat akiknek nem lehet sajnos gyermekük és elkezdenek ezért pálcát törni felettem.( Együtt érzek velük és minden nőnek drukkolok. Szóval vissza kanyarodva...
Csak azok írjanak kérlek szépen Titeket akik voltak így . Mi ennek a menete? Anyagiak? Stb minden is érdekel. Köszönöm szépen aki válaszol .
Én is lombikos vagyok, valamit félreértettél, nem csinálnak minden lombik előtt átjárhatóságit, sőt ha előre tudják, hogy csak lombik jöhet szóba, inszemináció nem, akkor valószínűleg nem is csinálnak egyáltalán, hisz lényegtelen, hogy átjárható-e a petevezetéked vagy sem. A petesejteket egy hosszú tűvel közvetlenül a petefészekből szívják le, a petevezetéket teljesen kihagyva a "buliból".
Az árakra én is mondanék egy min. 2 milliót biztos, de persze csak ha elsőre sikerül, ha többedikre akkor ennek a sokszorosa.
Ismerek egy ilyen nőt, ugyanebben a szituban volt. Magyar államilag támogatott lombikra nem leszel jogosult, őket is elzavarták. Aki saját magát tetette meddővé, annak nem jár.
Nekik Szlovákiába kellett menniük, fizetősre persze. Ez átszámítva olyan 2 milliótól kezdődik, ha nem drágább azóta, mert ez 2 éve volt.
12
Nem kell senkinek sem Szlovákiába menni csak ha akar.
Itthon is megcsinálják ha kifizeted az árát. Gondolom úgy gondolták hogy ha egyszer fizetnek akkor azt külföldön teszik.
Nincs ilyen, hogy elzavarnak, meg kell.
Igazad van, úgy mesélték, hogy lehetett volna fizetősen, de mivel annyi vagy közel annyi lett volna, mint odakint, ennyi pénzért inkább jobb szolgáltatás mellett döntöttek.
Epidurálisan érzéstelenített. Fent voltam végig császárnál . Majd a doki kérdezte miért nem kértem a lekötést 3 császár után . Hát mondom eszembe sem jutott mondta most megcsinálják ha akarom. Akkor meggondolatlanul azt mondtam legyen ha ezt így meglehet csinálni, mivel sokat szenvedtem előtte a szülőszobán mire megcsászaroztak. Ráirta a korlapomra ott a műtőben az orvos aláiratta és elkötöttek. Ennyi a történet. Tudom hogy normál esetben ezt több hónapos konzultáció,nyilatkozatot kell tenni mire lekötnek.
A lombikos dolgot igen lehet félre értettem mert mint mondtam nem igazán mélyültem bele még a dologba,illetve nem tudtam mert mindenhol lehurrognak ezért hogy művileg vagyok meddő.
Tehát 10-es ebben nagyon nincs igazad én feküdtem ott én tudom mi történt. Amit sajnos nagyon megbántam.
Köszönöm mindenki hozászólását. 😊
16!
Ez nagyon durva, és szerintem egyáltalán nem etikus. Eleve ennek a döntésnek nem lehetne pillanatnyi érzések alapján megszületni, ráadásul hiába a nő teste, illene megbeszélni az apukával is. Remélem, hogy ez nem általános gyakorlat ott, mert az sok hasonló helyzetet szülhet :(
Viszont lenne egy kérdésem: én úgy tudtam, hogy elvileg 3 császár a maximum, gondolom ezért is javaslták az elköttetést. De te ebben az esetben hogy szülnél? Vagy ez csak bizonyos ideig érvényes, és ha letelt x év, utána már nem veszélyes?
"Viszont lenne egy kérdésem: én úgy tudtam, hogy elvileg 3 császár a maximum, gondolom ezért is javaslták az elköttetést. "
Az ismerős 4., elkötés után született gyerekét is császárral szülte. Sürgősségivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!