Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lekötés után beültetés hogy...

Lekötés után beültetés hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Van 3 gyermekem . Lekötöttek mert lehetett kérni 3 császár után. Akkor én úgy gondoltam nekem bőven elég a 3 gyermekem.Közben véget ért a kapcsolatom. Gyermekeim "nagyok" iskolások. És a mostani párommal szeretnénk közös gyermeket. Mi ennek a menete ?

Sima lombikkal tisztában vagyok van ilyen a családban.

Az olyanok válasza sem érdekel már bocsánat akiknek nem lehet sajnos gyermekük és elkezdenek ezért pálcát törni felettem.( Együtt érzek velük és minden nőnek drukkolok. Szóval vissza kanyarodva...

Csak azok írjanak kérlek szépen Titeket akik voltak így . Mi ennek a menete? Anyagiak? Stb minden is érdekel. Köszönöm szépen aki válaszol .

#lombik #lekötés #lekötésutángyermek #lombikmesterseges
aug. 22. 23:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanúgy, mint a sima lombik, de tudtommal fizetős.
aug. 22. 23:49
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
aug. 22. 23:52
 3/31 A kérdező kommentje:

Én egyszer úgy hallottam hogy azok az átjárhatósági vizsgálatok nem kellenek mint a sima lombiknál. Még anyukám barátnője anno.

De ha még ugyanaz is a dolog. Pont erre vagyok kíváncsi hova induljak merre és mennyi az annyi. Nyilván a sima lombik sem olcsó. Ilyenkor meg gondolom jóval több. Azért is írtam azok válaszát várom akik átestek rajta hogy 1 vagy esetleg 5 millió az annyi. Nyilván így is úgy is szeretnénk csak nem indítom el az idén ha csak jövőre lesz meg rá a teljes "biztonságos " keret

aug. 22. 23:56
 4/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat 😊
aug. 22. 23:57
 5/31 anonim ***** válasza:
83%

A lombik kezelés azt jelenti, hogy stimulálnak, hogy egyszerre több petesejt érjen meg, leszívják, megtermékenyítik, majd beültetik. Hogy jön ide a petevezeték átjárhatósági vizsgálat? Az a meddőségi kivizsgálás része, ami esetedben nyilván szükségtelen, mivel pontosan tudható, hogy miért vagy meddő. Arról nem is beszélve, hogy lombiknál marha mindegy, hogy átjárható-e vagy sem.

A szükséges vizsgálatokat meg elvégzik majd a lombikközpontban.

Az ár pedig egy rakás tényezőtől függ (pl. hogy mennyi gyógyszert kell kapni), de egy stimulációs körre alaphangon azért 2 milliót számolhatsz.

aug. 23. 00:02
 6/31 A kérdező kommentje:

Hát nem mindegy az átjárhatóság mert mint említettem van a családban lombikos.. 5.sikerült nekik mind az 5x csináltak neki átjárhatósági vizsgálatot. Ezért írtam hogy ilyenkor gondolom nem kellenek az ilyesfajta vizsgálatok.

Nyilván tudom hogy ez nem olcsó "mulatság" milliós tétel. Nem is nagyon "számít" az összeg (ha így mondhatom) nyilván igen de nem úgy. Sok lombikos csoportban feltettem a kérdést de esküszöm mindenhol hülyének nézik az embert mert a mai világban csak az a lombikos az "elfogadott" ahol nem történt művi beavatkozás. Tehát épkézláb választ sehol nem kaptam eddig. Aki azt mondaná igen én is így jártam elmondom A-tól Z-ig. Pedig biztos nem én vagyok az egyetlen csak az ilyenek mint én le vagyunk nézve mert bódult állapotban kellett egy döntést hoznunk és nem biztos hogy a legjobb volt az a döntés.

aug. 23. 00:13
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség amit írsz. Biztos hogy 5x nem csináltak átjárhatóságit. Maximum egyszer a kezelések előtt.

Valamit nagyon félreértettél.

Az 5-s nagyon jól leírta, hogy megy.

aug. 23. 06:10
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Van lombikos ismerősöm, egyszer sem csináltak neki átjárhatóságit, nemhogy minden stimulált ciklusnál...

Lehet, hogy az inszeminációval kevered, ott szükség van legalább egy átjárható petevezetékre.

aug. 23. 07:36
 9/31 anonim ***** válasza:
75%
Bódult állapotban KELLETT? Minden itélkezés nélkül érdekel, hogy ezt hogy kell elképzelni? Fekszel a műtőasztalon császár után, még magadhoz sem tértél, de a doki fogvégről odaböki, hogy elkössenek-e, ha már fel vagy nyitva? Vagy ez hogy működik? Ne haragudj, tök komolyan érdekel.
aug. 23. 07:37
 10/31 anonim ***** válasza:
88%

9

Biztos, hogy előzetes megbeszélés alapján, papírok aláírása után kötötték el a kérdezőt saját kérésre.

aug. 23. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!