Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
51/362 anonim válasza:
Ja és Sz voltam
És még annyi hogy úgy olvastam ilyenkor jó a gorcsolsz stb...mert növekszik a tuszod
52/362 A kérdező kommentje:
Igen? Hát akkor ez jó jel lehet...pénteken megyek Uh - ra
2022. aug. 16. 19:34
53/362 A kérdező kommentje:
Sz Te mikor mész?
2022. aug. 16. 19:40
54/362 anonim válasza:
Nekem nem mondta csak akkor kell vissza menjek ha lessz pozi tesztem úgy hogy sajna engem nem néz meg
55/362 anonim válasza:
Már megint le maradt Sz voltam
56/362 anonim válasza:
Ja és igen barátnőm érezte ezeket és babás lett első hónapba úgy hogy örülj neki
57/362 anonim válasza:
Sziasztok
Nem tudom már hányas választ írtam, de nekem a closti mellé ezeket javasolta az orvos: ladeevit terhesvitamin (ebben jól hasznosuló folát van), D vitamin, Q10 kapszula, E vitamin, omega 3(amiben csak omega3 van, a 6,9 nem jó). Hasgörcsre magnerot. Tudom kicsit soknak tűnik, de hasznos mind.
Ne görcsölj rá nagyon Kérdező (tudom könnyű ezt mondani), de hidd el nem tesz jót. Nem kell tesztelgetni sem.
Férjedet kivizsgálták egyébként? Mert simán lehet, hogy vele van gond..ő neki sem árt, ha szed vitamint, odafigyel az egészséges életmódra.
58/362 A kérdező kommentje:
Igen,párom eredményei is jók,adagolom neki is az E vitamint.Holnap megnézem kapható e nálunk ez a terhes vitamin,mindenképp kipróbàlom,nem veszítek semmit.Köszönöm..ja igen es folsavat is szedek
2022. aug. 16. 19:52
59/362 A kérdező kommentje:
Sz akkor Te csinálsz ovu tesztet? ..Az orvos annyit mondott még,hogy két naponta legyünk együtt,ne gyakrabban...
2022. aug. 16. 19:54
60/362 anonim válasza:
Igen csinálok de nem igazán akarok
Nekünk is max 2 naponta legyünk együtt
Sz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!