Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikos terhesség és császáro...

Lombikos terhesség és császáros szülés után mikor lehet újra próbálkozni, és addig is hogyan ajánlott védekezni?

Figyelt kérdés
Ezeket a kérdéseket majd fel fogom tenni orvosnak is, nyugi, viszont addig véleményekre lennék kíváncsi. Mivel az első baba is nehezen jött össze csak lombikkal, ezért nem szerernénk sokat várni, csak amit muszáj. Hisz lehet, hogy megint csak évek múlva lesz baba, viszont mivel olyan nagy problémánk sincs, ami teljesen kizárja a természetes teherbeesést, ezért akár az is lehet, hogy túl hamar összejön, így császár után azért ettől is tartok...

tegnap 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az optimális 18 hónap, de minimum 12 a következp teherbeesésig. Lombikot nem is csinálnak ebnnél hamarabb.

Persze teherbe lehet esni korábban is, csak gyakoribb a koraszülés, kis születési súly és a hegszétválás.

tegnap 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 hónapot mondott a dokim. Végül 9 hónapos korában mentünk. De nekünk nem sikerült a tesó.
tegnap 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam császár után 1 év minimum
tegnap 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Inszemes a fiam, koraszulott volt. Surgossegi csaszarral. Nem vedekezunk
tegnap 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függ. Ahol mi voltunk lombikozni 12 hónap a minimum, de nálam 24 hónapot kellene várni a méhkomplikáció miatt. Majdnem elvesztettem a méhem. Még nem telt le, de már biztos nem megyünk újra.
ma 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!