NemFogodKitalálni kérdése:

Ilyen esetben melyik napot számoljam a menstruáció első napjának?

Figyelt kérdés
Hülyén hangozhat a kérdés, de inkább megkérdezem, mert bizonytalan vagyok. Egy nagyon fontos vizsgálat miatt kell figyelnem, hogy pontosan mikor kezdődik a vérzés. Tegnap este fele elkezdtem barnázni, de csak halvány barna volt, és pár csepp. Az éjszaka folyamán - reggel kezdtem el rendesen vérezni. Így most tegnaptól számoljam az első napot, vagy mától?
tegnap 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mától. Ha a rendes piros vérzés délután 18 előtt indul be, akkor azt a napot, ha utána, akkor a kövi napot vesszük 1. napnak, legalábbis lombikozásnál nekem így kellett számolnom.
tegnap 09:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mától. Változó, hogy ki hány óránál húzza meg a határt, de az biztos, hogy a piros vérzést szokták mondani és este/éjszaka is már mindenképpen másnapnak számít, szóval nálad egyértelmű.
tegnap 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sejtettem, hogy mától. De nem voltam teljesen biztos, mert eddig még soha nem jártam így, pedig 17 éve menstruálok. Ha elkezdődik a vérzés, akkor egyértelműen észre veszem. A 17 év alatt ez az első ilyen, hogy előtte levő délután kezdődik nagyon enyhe barnázással.

tegnap 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!