Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek volt mãr kėmiai terhessė...

Toth Maria4 kérdése:

Kinek volt mãr kėmiai terhessėge ? ĖS akinek igen mennyi idõ utãn esett teherbe ?

Figyelt kérdés
Ėn sajnos epp ezen esek at .. Pozi teszt .. Terhessegi tüneteim minden volt amiket itt olvasgattam ..! De sajnos nem tapadt meg az embrio .. Azota nagyon erõs bõ vėrzėsem van .. Szėdùlės erõs fej fãjãs stb.. Ti utanna mennyi idõre estetek teherbe ?

#Kėmiai terhessėg...
tegnap 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egymás után 2 hónapban is volt. Rá 7 hónapra sikerült a baba. Mondjuk én még akkor szoptattam a nagyobbat, lehet, hogy ez is bekavart.
tegnap 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem kémiai, mert petezsák volt már, de korán megszakadt. Az 5hónap után jött össze és a következő is.
tegnap 21:03
 3/5 A kérdező kommentje:
1# Ėrtem kõszõnõm a vãlaszodat ..Igazsag szerint mãr ha sikerülne sem biznėk abban hogy az meg maradna e ! Mert ennek nagyon megõrültünk . A fėrjem elsõ gyermeke lett volna .. Nekem van mãr a volt pãromtol .. De neki nincs ...
tegnap 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kemiai utani masodik honapban mar sikerult, lassan 5 honapos a kislanyom.
ma 07:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kémiai után(5 nappal késöbb megjótt) a következő hónapban sikerült és még is maradt.elötze 2 vetélésem vol még és rengeteg kémiai amit ha nem teszteltem volna nem os tudok
ma 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!