Kémiai terhesség után hanyadik ciklusban sikerült újra teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
Első próbálkozós hónapban pozitívat teszteltem, de sajnos egy héttel később "megjött".
Köszönöm a válaszokat előre is!
2023. márc. 10. 06:41
1/11 anonim válasza:
Nekem utána azonnal, problémamentes terhesség volt.
3/11 anonim válasza:
Még nem tudom a kimenetelét, de előző hónap nekem is kémiai volt, és most erős pozitív a teszt, de még csak 1 hete késik. Reménykedem, hogy úgy lesz velem is, mint az első válaszolókkal! :)
5/11 anonim válasza:
Nekünk is rögtön utána sikerült.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:)
És változtattatok bármin, szedtetek plusz vitamint vagy mindent ugyanúgy, mint előtte?
2023. márc. 10. 09:56
7/11 anonim válasza:
5-ös vagyok, mindent ugyanúgy csináltam. Csak folsavat szedtem, ahogy hónapokkal korábban is.
8/11 anonim válasza:
#1es vagyok, èn is szedtem tovább a folsavat, de nem próbálkoztunk direkt. Összesen 3x voltunk együtt abban a hónapban, eléggé el voltunk keseredve, így sikerült. Nagy volt a meglepetès és az öröm.
Mielőbbi egészséges terhességet kívánok!
9/11 anonim válasza:
Rögtön utána. Nem változtattam semmin, ugyanúgy szedtem a vitamint mint korábban.
10/11 anonim válasza:
Nekem rá 2 hónapra, de mi inszeminációztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!