Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van-e olyan aki előző ciklusba...

Van-e olyan aki előző ciklusban esett teherbe?

Figyelt kérdés

Múlt hónap 20-án jött meg.

Most 21-én kellene, 1 hét múlva.

Múlt hét hétfőn kezdődött a hányinger. De szó szerint mindentől. Ha ettem azért, ha nem ettem azért. Vasárnap már valamelyest enyhült.

Most hétfőn erős migrén jelentkezett, ami azóta sem múlt. Megkezdi kora délelőtt és egész nap tart.

A fájdalomcsillapító fura módon nem hat..

Már attól van hányingerem hogy fáj, enyhén szédülök és a savam is sok lett.

Természetesen ezek mellett a szokásos mensis tünetek is kezdenek jelentkezni (mellfeszülés, hasszúrkálás..)

Tesztelni jövő héten fogok, ha esetleg nem jön meg, de egy ismerősöm azt mondta ritkán előfordul hogy menstruálok, pedig terhes vagyok.

Szerintem ha ebben a hónapban jött volna össze, azt még nem kellene ennyire éreznem, hiszen az ovuláció hatodika körül volt.

Valaki járt már így?

2021. okt. 14. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyedi eset lenne. De ha csak előző hónapban történt aktus, akkor bármikor tesztelhetsz, mert az a magzat már 3-4 hetes.
2021. okt. 14. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Meg van olyan is aki a fogantatás másnapján már hány.
2021. okt. 14. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdekes egyébként hogy édesanyám is menstruált 3 hónapon át amikor velem terhes volt..
2021. okt. 14. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Ak8 fogantatas masnapjan hany az nem a terhessegtol van. A beagyazodas minimum 1 het meg onnan is 3-5 nap mire beindul a hcg termeles addig nincsen terhestunet csak veletlen egybeeses.
2021. okt. 14. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Más bajod is lehet, én is kaptam hányós vírust mostanában. Terhesen a 6. terhességi héten lettem rosszul, 8. héttöl hánytam. Ráadásul egészen szülésig, úgyhogy érzékeny lehetek a hcg-re.
2021. okt. 14. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt most hányásos vírusom, egy az egybe olyan volt mint a terhességem alatt, sose volt ilyen előtte.
2021. okt. 14. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű pms is okozhat ilyen tüneteket.
2021. okt. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!