Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
12/362 anonim válasza:
Ezis az én történetem, csak ez régebben volt.
13/362 A kérdező kommentje:
Ahaaa😄😄új vagyok itt.köszi a válaszokat.Hát..én nem tudom,nem igazán bízom már semmiben.Aztán lehet pont ez segit majd
2022. aug. 15. 18:25
14/362 anonim válasza:
Nekem úgy írta fel annak idején az orvos, hogy előtte csinált átjárhatóságit. Addig minek is kéne ezzel terhelni a szervezetem?
Átjárható voltam, de nem sikerült ezzel teherbeesnem. Sőt, inszeminációval sem.
A 2. lombik lett sikeres, hosszú évekkel később.
15/362 anonim válasza:
3as vagyok mi már lassan több mint 1 éve
Ma vettem be az első adagot 2x1 annyira izgulok akkor neked nem.sokara peteeres/ovud lesz
Mész orvoshoz ?
16/362 A kérdező kommentje:
Akkor " csodát" ne várjak.Igaz,igy is állok hozzá...ha ez sem segít nekünk is marad az inszem,illetve a lombik.Hát,meglàtjuk...elvileg hétvégén kell legyen ovum...
2022. aug. 15. 19:04
17/362 A kérdező kommentje:
Igen 3 as elvileg hétvégén...pénteken megyek Uh- ra.Érdemes ez mellé ovu tesztelnem,vagy felesleges...
2022. aug. 15. 19:06
18/362 anonim válasza:
Akkor izguljunk együtt nem sok idő lesz közöttünk
Nekem ez az első closti neked?
3-as vagyok mármint Sz így könnyebb lesz
19/362 anonim válasza:
Én így szedtem, a második hónapban terhes lettem.
20/362 A kérdező kommentje:
Rendben Sz🙂jó lesz megosztani a tapasztalatokat.Miert kaptàl.rögtön emelt adagot?
2022. aug. 15. 19:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!