Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » November óta nem sikerült a...

November óta nem sikerült a terhesség van okom aggódni?

Figyelt kérdés
November óta próbálkozunk és még nem sikerült, már van 2 gyerekem az első 3 hónap próba után sikerült, a második szinte azonnal sikerült, most nem tudom mi lehet a gond, nem épp meg fejtést várok, hanem valami tippet esetleg, vagy egy kis együttérzést a sorstársaktol.

tegnapelőtt 00:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Együttérzés adott.

A többit az orvosod fogja neked “tippelni”. 🙂

Tartsatok ki szorgalmasan. 👍

tegnapelőtt 00:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja próbálkoztok… azért kicsit túlzás még “sorstársakat” keresni. Ez egyáltalán nem sok, sőt a legtöbben azért ennél több ideig próbálkoznak.
tegnapelőtt 00:07
 3/12 A kérdező kommentje:

2/ igen bocsánat is ezért.

1/ köszi szépen.

tegnapelőtt 00:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sorstársakat? 3 hónap után?🤣 Én nem a #2 vagyok, én nem is haragszom, de lássuk be, ez egy kicsit így vicces. A gyereket akarók kb. 90százaléka "sorstárs". Én is az voltam, mert 5 hónap után jött össze 😂
tegnapelőtt 00:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Köt az idő, 36 éves vagyok.
tegnapelőtt 02:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Talan ez a baj azzal, amikor hamar osszejon(nek) az elozo gyerek(ek). A turelmetlenseg.
tegnapelőtt 05:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az se mindegy hány évesek az előző gyerekek…

Barátnőm több mint 3 évet várt, hogy jöjjön a 2. Az is végül úgy sikerült hogy stimulálták inszemhez, de mivel kockázatosnak ítélte meg a doki az inszemet, így az elmaradt. De abban a ciklusban fogant a baba, 13 hetes. Az első gyereknél 28 volt most 33 lesz mire megszületik a tesó.

tegnapelőtt 07:00
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

#5! Én 42 voltam😉

tegnapelőtt 08:03
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
#5 Akkor meg is van a válasz miért jön össsze lassabban, mint az előzőek. 35 felett drasztikusan csökkeni kezd a petesejtek száma és minősége. Több idő kellhet, hogy épp egy olyan érjen meg, ami egészséges. Türelem.
tegnapelőtt 08:29
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Három hónap után , úgy, hogy már van két gyereked... sorstàrs? Kicsit bicskanyitogató. Menj aztán foglald el magad valamivel. Mondjuk a meglévő kettővel.
tegnapelőtt 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!