November 12-en volt missed ab-om,mai teszt pozitív. Korai teherbeesés gond lehet?
Sziasztok! Nov. 12-en volt egy missed ab-om 8 hetesen. Akkor a doki azt mondta, koromnál fogva a vérzés elmúltával menjek kontrollra, és ha minden okés, akkor kezdjük újra próbálkozni.
Így is tettünk. Ma nagyon fájt egész nap a fejem,majd elsírtam magam pár régi dísz láttán, ezen a ponton ugrott be,hogy kéne lőni egy tesztet.
Iszonyú sok folyadékot iszom, ráadásul este 8:30kor csináltam,de pozi lett.
Akinek ennyire korán lett missed ab után terhesség, problémamentes volt? Vagy még lehetséges,hogy a korábbi terhességi hormonok dolgoznak bennem?! Iszonyú magas hcg szinttel menten a műtőbe.
2020 október végén műtöttek, 9hetes voltam.
2020 december 6án teszteltem pozitívat. Addigra már 6hetes voltam.
Teljesen rendben volt a terhességem, egészséges 3 éves lányom van.
Nekem is azt mondták műtét után, hogy 2 hét múlva kontroll, ott minden rendben volt, így újra bele is vághattunk.
Elsőre sikerült.
Köszönöm a válaszokat!
Kettes: kellett valamire külön figyelned terhesség alatt? Kaptál progeszteront?
Nem kellett semmire odafigyelnem jobban, illerve progreszteron sem kellett.
Nekem a 2.terhességem ment el, a 3. Terhességem egyben 2.gyerekem volt az, aki a műtét után jött össze.
Semmivel nem jártam sem én, sem az orvosok másképpen el, mint az első terhességemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!