Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » November 12-en volt missed...

November 12-en volt missed ab-om,mai teszt pozitív. Korai teherbeesés gond lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nov. 12-en volt egy missed ab-om 8 hetesen. Akkor a doki azt mondta, koromnál fogva a vérzés elmúltával menjek kontrollra, és ha minden okés, akkor kezdjük újra próbálkozni.

Így is tettünk. Ma nagyon fájt egész nap a fejem,majd elsírtam magam pár régi dísz láttán, ezen a ponton ugrott be,hogy kéne lőni egy tesztet.

Iszonyú sok folyadékot iszom, ráadásul este 8:30kor csináltam,de pozi lett.

Akinek ennyire korán lett missed ab után terhesség, problémamentes volt? Vagy még lehetséges,hogy a korábbi terhességi hormonok dolgoznak bennem?! Iszonyú magas hcg szinttel menten a műtőbe.

tegnapelőtt 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sajnos, nem volt ilyen korán. De ismerek valakit, akinek igen. 2x vissza kellett tartani, még a 2.trimeszterben, de nem volt köze a műtéthez. Végül normál időben szült, minden rendben volt.
tegnap 00:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

2020 október végén műtöttek, 9hetes voltam.

2020 december 6án teszteltem pozitívat. Addigra már 6hetes voltam.

Teljesen rendben volt a terhességem, egészséges 3 éves lányom van.

Nekem is azt mondták műtét után, hogy 2 hét múlva kontroll, ott minden rendben volt, így újra bele is vághattunk.

Elsőre sikerült.

tegnap 07:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kettes: kellett valamire külön figyelned terhesség alatt? Kaptál progeszteront?

tegnap 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A progeszteronnak a nyálkahártya megtartása a célja, nem az embrio életben tartása. Nem is lenne képes rá. Egy missed ab esetében aligha okolható a progeszteron. Csak úgy információképpen mondom, mielőtt lélekszakadva rohannál progeszteront feliratni. Nyugodj meg, elég gyakori vetélés után egy teljesen egészséges terhesség kihordása mindenféle beavatkozás nélkül. Egy missed ab nem feltételez progeszteron hiányt.
tegnap 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kellett semmire odafigyelnem jobban, illerve progreszteron sem kellett.

Nekem a 2.terhességem ment el, a 3. Terhességem egyben 2.gyerekem volt az, aki a műtét után jött össze.

Semmivel nem jártam sem én, sem az orvosok másképpen el, mint az első terhességemnél.

tegnap 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem rohangálok két ünnep között sehova :)
tegnap 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!