Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
41/362 anonim válasza:
Oh azért érzem én is ezeket
Sz
42/362 A kérdező kommentje:
Igen,ugy néz ki eljátszik a hormonjainkkak.Hál isten mást nem tapasztalok..kiváncsi leszek az ovura,lesz e különbség,fogom e pl.jobban érezni
2022. aug. 16. 08:16
43/362 anonim válasza:
6 honap clostys honapon vagyok tul. Szépen értek a tüszök,de nem lettem terhes. Aztán jött 4 inszem, itt se sikerült egyik sem. Most megyünk lombikra.
Ne éld bele magad, nekem semmit se ért!
44/362 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy leírtad.Kitartást kívànok Neked is,egyszer biztosan sikerül!
2022. aug. 16. 12:17
45/362 A kérdező kommentje:
Kedves Sz,hogy alakul a 2.napod?
2022. aug. 16. 18:09
46/362 anonim válasza:
Picit szédültem más semmi meg néha nyilalt a petefészkem de talán az attól van hogy mai napom még meg van a mensim
És te kérdező?
Sz
47/362 A kérdező kommentje:
Picit szurkál a méhem,vagy enyhên görcsölget- talán ez a pontosabb.Viszont nekem csak 2 nap volt menzim,ami fura.Elsö nap rendes,aztán inkább maszatolás.Most azon agyalok,én " hülye" csinálhattam volna előtte egy tesztet...
2022. aug. 16. 18:36
48/362 anonim válasza:
Igen lehet a gyógyszer mert nekem is már csak maszatolás van még lenne 2 napom hátra
Miért nem csinálsz egy tesztet ?
Sz
49/362 A kérdező kommentje:
Holnap veszek...egy ideje már nem vettem,azelőtt havi 10 et is előttem😒.Belefáradtam kicsit,de tudom vagyunk igy ezzel sajnos jópáran.
2022. aug. 16. 19:22
50/362 anonim válasza:
Igen én is csináltam minden hónapban ovuláció és hcg tesztet is de ebbe a hónapba nem fogok majd csak mikor esedékes lesz a menzim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!