Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
71/362 A kérdező kommentje:
Igen először az első 3 bogyó után a petefészkem éreztem,jobb oldalt..utána tegnap,tegnapelőtt görcsölgetett a hasam/ méhem,nem állandóan
2022. aug. 17. 08:19
72/362 anonim válasza:
Igen nekem is csak inkább bal oldalt de már jobb is már nem tudom lehet nagyon figyelek a tünetekre
Sz
73/362 A kérdező kommentje:
No igen,valahogy próbálom nem szugerálni a tüneteket,nehogy tényleg rágörcsölés legyen a vége...na jó tudom,ez sem ilyen egyszerű😒
2022. aug. 17. 08:32
74/362 anonim válasza:
Még rendelnem kell ovu tesztet sajna nincs mivel nem akartam ebbe hónapba csinálni annyit csalódtam ezekben a tesztekben
Sz
75/362 A kérdező kommentje:
En sem akartam ovu tesztelni, de tegnap ota ezen agyalok-még mindig szeretem magam " kinozni" veluk ezek szerint,lehet én is veszek.Neked van nyákod? Nekem egyenlőre csak minimális..de nem vizes állagú
2022. aug. 17. 08:37
76/362 anonim válasza:
Hát nem tudom egy nagyon minimális van talán de ez még lehet a menzeszhez tartozik
77/362 A kérdező kommentje:
Csinaltam egy ovu tesztet- nagyon halvány vonal,és egy terhességit,ami vagy hiper halvàny,vagy szellemcsikos🤔De 99% a szellemcsik
2022. aug. 17. 12:52
78/362 anonim válasza:
Tölts fel képet kíváncsi vagyok milyen
Sz
80/362 A kérdező kommentje:
Puffadás egyenlőre nincs.Hogy kell képet feltölteni,sajnos ezt nem tudom.Nem tudom mit fogsz belőle látni
2022. aug. 17. 13:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!