Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
231/362 A kérdező kommentje:
Csütortök.elobb nem latom értelmét..szombat/ vasarnapra n.varom.Igy sem kell hogy mutasson valamit,ha sikerult is...mivel fogalmam sincs mikor volt tenylegesen az ovum.Ha Nektek sem sikerul..hogyan tovabb?
2022. aug. 30. 18:55
232/362 anonim válasza:
Hát én akkor fel adom már
Ti?
233/362 A kérdező kommentje:
A kov.honapban biztos nem szedem be a clostit.Kell a piheno most mentalisan is ugy erzem.Utana meglatjuk
2022. aug. 31. 07:08
234/362 anonim válasza:
De pozitívan kell hozzá állni neked amúgy is nagyon jó jell a mell fájdalom,amúgy neked maradt valami folyasod?kicsit engem zavar sajna nem tudtunk tartani a 2 naponta együtt lenni 28.an voltunk együtt szerinted ?meg majd ma
235/362 A kérdező kommentje:
Most nincs,illetve nagyon minimalis,az is krémes.a hasam görcsolget,de akkor erzem,ha nagyon figyelem.Pozitiv vagyok,csak elfaradtam.Parom is.Megyunk is szept.utolso hetvegejen kicsit kirandulni,ugy erezzuk erre most szuksegunk van
2022. aug. 31. 07:36
236/362 anonim válasza:
Hát jó pihenest
Én is el engedem ezt a baba témát ha nem sikerült de valahogy érzem hogy nem.sikerult ahogy olvastam ez a clostis hónapba ha sikeres lenne érezném a tünetet mindig valamit de abba sem vagyok biztos hogy volt ovum sőt arról félek hogy eddig 2 naponta voltunk most meg ki maradt csak a 3.nap tudunk együtt lenni és mi van ha most volt az ovum ??😔az a baj nagyon akarom
237/362 A kérdező kommentje:
Persze hogy nagyon akarjuk...Ti is mi,is..Azt hiszem viszont valahol van az a pont,amikor pihenni kell ..erzelmileg a baba projekttől.Fáradunk,pihenunk.Aztan ujra belevágunk.En igy erzem most.Szerintem az az egy nap nem szamit..a kis fickok kibirjak bent és várnak.Fel a fejjel.Jovoheten mar tesztelhetsz hetvege felé gondolom.En holnap akartam,de nem várom.Ahhoz sincs nagyon kedvem.Lehet csak a nemvart napjan majd.Ugy is megyunk lagziba aznap
2022. aug. 31. 08:15
238/362 anonim válasza:
Igen én is így számoltam hogy
Jövő hétvége fele tesztelek én sem várom annyira félek a negatív tesztől úgy hogy tudom miről írsz. Te olvastad hogy a gy.szer pontosan állítsa időzíti be a ovut?
239/362 A kérdező kommentje:
Sok mindent olvastam,azt is hogy kitolja az ovut...ezert nem.tudom mit higyjek
2022. aug. 31. 10:20
240/362 anonim válasza:
Hát ez a baj hogy akármikor lehet de mennyire tolná ki ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!