Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
221/362 A kérdező kommentje:
Hat szerintem most nyugodjunk le es varjunk,mast ugy sem nagyon tehetunk.ket naponta voltunk egyutt mi is/ Ti is...igy biztos beleesett az ovus napunk is.A kis fickok ugy is varakoztak bent...szoval tudom hogy innen vanszorognak a napok,de valahogy kibirjuk
2022. aug. 30. 08:11
223/362 A kérdező kommentje:
Szi,helyzetjelentek,ma annyi a változas,hogy érzékeny a cicim...
2022. aug. 30. 15:39
224/362 anonim válasza:
Sziaaa de jó az jó jell :) tuti baba bár nekem is lenne ilyesmi
225/362 anonim válasza:
Nekem csak enyhén gorcsolgetek ennyi
226/362 A kérdező kommentje:
Oh nem hiszem hogy baba..valahogy megérzês.De az a fura,hogy nyugalom van bennem.Azt hiszem tényleg befejeztem a görcsölést a témán..es ez jó
2022. aug. 30. 15:54
227/362 anonim válasza:
De pedig ez az lessz reméljük
Én is ezt mondom hogy nem gorcsolok rá a témára közben meg mindig eszembe van 😂😀
228/362 anonim válasza:
Ja és nekem is jött ki pár pattanas és fáj is
229/362 A kérdező kommentje:
Igen az kellemetlen.nekem.most elmultak.Helyette tegnap becsipodott valami idegszalam a combomban,nehogy mar valami csak ugy siman menjen,ugyhogy most tünetek nuku,helyette bicegek.Ja és kinomba röhögök🤣🤦
2022. aug. 30. 18:33
230/362 anonim válasza:
Basszus szegény
Mikor is csinálsz egy tesztet ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!