Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
201/362 anonim válasza:
Azt se tudom 15. Kb.
Mert 12.-én jött meg
202/362 A kérdező kommentje:
Ezert lett volna jo, ha doki lát.Egyáltalan érik e tüsződ
2022. aug. 27. 11:04
203/362 anonim válasza:
Hát persze jó lett volna
De mai nap megint bal oldalt görcsöl nem tudom mi lehet ez
204/362 A kérdező kommentje:
Nem tudom...nekem eros a gyanum,hogy nem hetvegen volt ovum hanem mikor is irtam? Kedden,hogy olyan extrem folyasom volt 2 napig.Mert utana olvastam,egesz erdekes cikk volt,aprólekosan leírva...most mar nincs semmi,szinte száraz vagyok.Ha felfaztam volna,amire gyanakodtam,az nem mult volna el csak ugy magatol...igy azt hiszem nekem is kitolta az ovumat a bogyó.
2022. aug. 27. 13:41
205/362 anonim válasza:
Az lehet mert olvastam én is hogy ki tolja az ovut
Nekem is sok a folyas és nem akar kevesebb lenni vagy akár száraz lenni
206/362 anonim válasza:
Most nagyon tojás fehérje folyas van ezt tényleg nem értem
207/362 A kérdező kommentje:
Akkor most van ovud.hajra🤗
2022. aug. 28. 11:31
209/362 anonim válasza:
Pedig múltkor is azt hittem nem értem de majd ki derül szerinted mikor teszteljek majd ?te hány nappal vagy előttem
210/362 A kérdező kommentje:
Nekem jovohet szombat a nemvart napja.Neha meg szur a hasam,de kb.ennyi
2022. aug. 28. 17:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!