Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
212/362 anonim válasza:
Amúgy nekemis görcsök szurkal nyilal néha néha
213/362 A kérdező kommentje:
Most csak az utobbi 4 honapbol indulok ki,amikor 28 napra allt be.a.ciklus.Elotte volt hogy 30-35 napra jott meg
2022. aug. 29. 08:46
214/362 anonim válasza:
Ez a baj nálam is mivel nincs is ovulációm (alacsony a progeszteron)így a menstruáció is össze vissza van azért reménykedtem ebbe a clostilbegyt hónapban
Te hogy vagy?
215/362 anonim válasza:
Picit húzódik nyilal a petefészkem és inkább a bal oldalt egész hónapban arról jobban néha néha a jobb oldalt
216/362 anonim válasza:
Most nagyon sűrű fehér folyadék lett
217/362 A kérdező kommentje:
Szia..igen,nekem is igy volt.De ha volt sok vizes folyasod akkor volt ovu es talan most mar az ovu vege? En is csak talalgatni tudok.Nekem tegnap munka kozben nyilallt akkorat a jobb petefeszkem,hogy hirtelen levegot sem kaptam.Remelem nem ciszta.Egyebkent ugy semmi valtozás,néha mintha erzékeny volna a bimbom..tudod ilyen furan bekeményedik,de nem irom azert a tunetek koze.Tovabbra is ugy erzem nem sikerult.Holnap utan ellövök egy tesztet,de ugy is nega lesz/ es hat korai is.
2022. aug. 30. 06:57
218/362 anonim válasza:
Igen volt vizes állagú de tegnap este már sűrű krémes most már kevesebb a folyas tartok attól hogy megint nem sikerült nekem is nyilgat meg képzeld hohullamom volt
Egy tesztet meg ér csinalni, ma rendelek a netrol valamit
Szerinted most lehetek az 1 dpo-n?vagy hogy szamoljak ?
219/362 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs...magamat sem birom kovetni.Ha hetvegerol szamolom akkor most vagyok a 9 dpon.Ha a folyastol akkor kb. 6-7. Dpon.ma🤔
2022. aug. 30. 07:44
220/362 anonim válasza:
Ez a baj én sem értem meg hát a baj annyira figyeltem hogy mindig volt valami a másik ovu tesztet 4 napig csináltam lehetett előtte is vagy tegnap előtt amikor éreztem (meg 2 naponta együtt vagyunk és olvastam hogy arra is azt lehet hinni hogy ovus folyas )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!