Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
251/362 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy en sem.Szombaton kiderul.Ha sikerult,halvanyan mar mutatnia kellene akkor is ha multhet kedd- szerda volt ovum.
2022. szept. 1. 11:01
252/362 anonim válasza:
Igen és én mikor teszteljek leghamarabb?
253/362 A kérdező kommentje:
Szerintem Te jövőhét végén.
2022. szept. 1. 11:46
255/362 A kérdező kommentje:
Elhiszem.Mára előjottek a szokásos menzis tüneteim,kiver a víz...êjjeli izzadás.Ugyhogy ezt mar el is engedtem.Te hogy vagy?
2022. szept. 2. 08:40
256/362 anonim válasza:
Hát alhasi görcs meg húzódik derék táján is úgy hogy lehet meg fog nekem jönni sőt a cicik is duzzadnak picit érzékeny 😮💨 meg picit hány ingerem van a stressztől
257/362 A kérdező kommentje:
De Neked ehhez meg koran van...tobb mint egy heted van elvileg a menziig.nekem holnap/ vasarnap esedekes
2022. szept. 2. 11:08
258/362 anonim válasza:
Azta neked ma lehetet volna már csinálni egy tesztet
259/362 anonim válasza:
Igen korai de az a baj nem is tudom mikor volt ovum igazából még hát az emelt dózis miatt lehetett hamarabb is
De tesztet én nem merek majd jóval később
260/362 A kérdező kommentje:
Igen ha naptar szerint volt ovum akkor igen,de szerintem kesobb volt csak.Ha azt szamolom,ma vagyok a 9. Dpon es arra meg koran van.Holnap 10.dpo..ha esetleg valami,talan mutatja,de nem sikerult,tudom
2022. szept. 2. 13:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!