Szedett valaki Clostit a 2.naptól,napi 1szemet/ 5 napon át? Sikerült így teherbeesni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 17:19
281/362 anonim válasza:
O de jó lenne de hogyan tudnál?
282/362 A kérdező kommentje:
Hat megoldom😉meg mindig semmi,de mar megjöhetne legyek tul ezen is....
2022. szept. 5. 13:10
283/362 anonim válasza:
Oke akkor úgy jó lenne 🥰🥰🥰nekem már nagyon görcsöl a hasam alja,az arcomon jönnek.ki pattanások tuti mwg jön
Lehet meg se jön már neked 🤰
284/362 anonim válasza:
Fel se vette az orvos de hát szabin van nem is zavarom nagyon zavar hogy nem engedtem írjon ki nekem több adagot pedig mondta ha nem sikerül 2. hónapba emelünk meg menzesz második napjától kell szedjem
285/362 A kérdező kommentje:
Nem vagyok babas ez 99%. Valahogy egyszeruen erzem.Jo,akkor elugrok a dokimhoz ugy is.Ö mar megjött szabiról
2022. szept. 5. 17:42
286/362 anonim válasza:
Köszi akkor a segítséget
Annyi hogy amíg nem jön meg addig van remény,olvastam olyat hogy ha nincs tunet az baba is lehet csinálj egy tesztet .Már késik nem ?
287/362 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött.Hat ez van.
2022. szept. 6. 08:30
288/362 anonim válasza:
Basszus új hónap jön sajnálom:(
289/362 anonim válasza:
Én is ma lehet csinálok tesztet
Tudsz nekem akkor clostit ?ha nem sikerült nekem se?
290/362 A kérdező kommentje:
Holnap tudok csak elugrani a dokihoz.Aztan irok.Csinaltal tesztet? Nincs még korán?
2022. szept. 6. 14:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!