Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/387 anonim ***** válasza:
100%

Csajok,megjött a laborom,szombaton doki

Mindenkinek fel a fejjel!😉😘😘

2019. aug. 2. 04:43
 322/387 A kérdező kommentje:
Ma reggel mértem a hőmet igaz nem ébredés után rögtön de 36.7 volt szerintetek ez jóóó?????????
2019. aug. 2. 09:05
 323/387 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kérdező, egyrészt: nagyon vicces, képzeld, a ma reggeli hőm nekem is 36.7 volt :D :D Ez jó nagy ugrás amúgy nekem, egymásnak is estünk a párommal, de hát lehet, picit későn... na mindegy, meglátjuk! Az dönt el mindent, hogy hogy alakul a következő napokban.

Az a lényeg, hogy ébredés után ne kelj fel, ne csinálj semmit, mert az nagyon gyorsan megemeli a hőt. Én az ágy mellett tartom a hőmérőt, egyből nyúlok érte.

Plusz sajnos egyetlen értékből nem lehet messzemenő következtetést levonni, mert pl nem tudjuk, mennyi a hőd az ovuláció előtt. Az a lényeg, hogy ahhoz képest maradjon tartósan magasabban az ovuláció utáni szakaszban, abból tudod, hogy rendesen termelődik a progeszteron. De amúgy a 36.7 elég jó magasnak tűnik így egyből. Mérd minden nap és figyeld a trendet!

Rita

2019. aug. 2. 09:18
 324/387 A kérdező kommentje:

Én is az ágy mellett fogom most már tartani és ébredés után mérni fogom röktön,annyira jólenne ha sikerülne már mindenkinek csajok nagyon örülnék neki,ha holnapig nem jön meg akkor tesztelek szerintem.

Szerintetek várjak még a tesztel???vagy hát ha???

2019. aug. 2. 09:25
 325/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Stefi, Rita nagyom szuper :)

Stefi, szerintem holnap csinálj.

Tegnap csináltál, ilyenkor két naponta javasolják :)

A hő nagyon ígéretes 🤞🏼☺️

Drukkolok nagyon 🥰🥰🥰

Rita :) hajrá ;) 😁🤞🏼♥️🥰😘😘😘

Ancsa, de jóóó :) Hanyra mész? Kiváncsi vagyok mit mond a doki

Ölelés mindenkinek xxx

2019. aug. 2. 10:58
 326/387 anonim ***** válasza:
100%

Netti! 8:30 ra

Minden első szombaton rendel,eddig minden olyan pontosan jól összejött,a munkahelyröl is elengedtek pedig holnap melo,ezért vagyok ideges hogy pont emiatt rosszat mond az orvos

Az időpontot már lefoglaltam hét elején,ha nem jön meg a labot akkor lemondom

De ugye ez is összejött.....ugyhogy most aggodok

Mindenkinek drukkolok,nagy ölelést nektek!😘😘😘😘

2019. aug. 2. 11:30
 327/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Minden összejön szépen időpontilag és most aggódsz..

Ancsa kikapsz 😁

Mély levegő és relax. Csak pozitívan !!!

minden rendben lesz!!! :) ♥️

2019. aug. 2. 11:51
 328/387 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem és megint negatív😥szerintem megint nem sikerült..
2019. aug. 3. 10:24
 329/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sajnálom Stefi,hogy negatív lett.

De tudod,amig nem jön meg addig bármi lehet ♥️😊

Ancsa mit mondott a doki?

Képzeljetek, nekem nagyon furi volt máig a menzesz..

Tiszta olyan mint amikor peteeérésem van C olyan nyákos, csak ugye rendesen megvolt. ( darabos is,durván kiürültem szerintem)

A hőm ugye szépen leesett 36.3-ra.

Tegnap estére viszont felfigyeltem,hogy mintha szurkálna a petefészkem bal oldalt. Mondom milyen furi. Nem szokott menzesz alatt szurkálni semmi.

Mára már nincs ilyen tojasfehérjés valami ,de továbbra is szurkál,de már keményen a bal petefészkemnél. Már úgy keltem. Mivel pont fél 7 volt , No mondom akárhogy mondtam most már nem csekkolom a hőt majd ebben a hónapban, mégiscsak nézzük meg mi újság.

Erre: 36.7

Mondom micsoda?! Ez furi. Peteérés előtt nem szokott ennyi lenni. Főleg elején. Erre előttem egy lh tesztet (reggel -és tudom nem reggel kell ,de kiváncsi voltam) hát pozi. Pozi. ( HCG teszt már csont negatív -ugyanaz a fajta amit használtam)

Tehát szerintem nekem lett egy extra peteérésem ebben a hónapban.

Nem biztos,de szerintem nagyon úgy fest. ( nyák, hőugrás, petefészek szurkálások keményen )

No így még sosem jártam. 😁

Tehát tényleg semmi sem lehetetlen. Menzesz 4.napján vagyok..

Viszont mi úgy döntöttünk ezt a hónapot megadjuk a lehetőségeknek,aztán nem próbálkozunk tovább.

Ha jönni akar babó, jönni fog ♥️

Azonban ezt a hónapot csak könnyedén szeretnénk minden hő és lh teszt figyelés nélkül élvezni ( minden tekintetben.😁) Szedjük persze tovább a termekenységet segítő vitaminokat ,plusz E vitamint , málnalevél tea ciklus első fele ha megkívánom , progi krém naponta a másodikban, de ennyi.

Nem akarok tovább görcsölni ezen. És mivel ha mégsem jönne babó, utána már nem lesz kontrol nélküli szex, így ebben a hónapban csak a nyár energiájával felszabadultan , pusztán élvezni akarjuk azt minden tekintetben :)

2019. aug. 3. 13:17
 330/387 A kérdező kommentje:

Köszönöm Netti a támogatást jól esik,nagyon érdekes dolgok történnek veled.

Ancsa mi újság?

Többiek ti hogy vagytok??

2019. aug. 3. 15:35
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!