Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
 371/387 A kérdező kommentje:
Gratulálok Netti örömteli babavárást és jó egészségét kívánok nektek 😻
2019. aug. 28. 08:52
 372/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen Ancsa! ♥️🥰

Te hogy vagy?

Mit mondott az orvos? ( vérvételre)

Többiek nyaraltok még?

Pusz xx

2019. aug. 28. 08:54
 373/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Köszönöm Stefi 🥰♥️

Drukkolok mindenkinek továbbra is 😊

Hétfőn megyek háziorvoshoz, de szerintem első utrahangra majd otthon, szeptember 25-én megyek. Akkor már 8 hetes lesz. Hacsak el nem küld itt hamarabb. Izgi 😊

Te, Ti hogy vagytok? Xxx

2019. aug. 28. 08:58
 374/387 anonim ***** válasza:
100%

Netti, nagyon gratulálok!! Pont ilyen hírre szerettem volna visszatérni, ebben reménykedtem! Nagyon jó egészséget és boldogságos babavárást kívánok!! Vigyázz magatokra!!

Nyaraltam, most pedig már dolgozom újra.

Nálam annyi van, hogy ma vagyok a 21. ciklusnapon, és nem jött meg ma sem, és jelét sem érzem, minden szép tiszta. Ez volt a célom (mondjuk nem szedtem semmit), és hát fellélegeztem. Ugyebár nekem az utolsó 2 ciklus nagyon rosszul alakult, 21 és 20 napra megjött, eléggé megijedtem, hogy összeomlottam hormonálisan vagy valami. Most drukkolok, hogy kitartson még egy pár napig. A hőmérsékletemet még mindig mérem, és hát nagyon béna, össze-vissza van, de igazából nem aggódom rajta, egy kicsit lelazultam a nyaraláson.

A nyaralás szuper volt, sajnáltam hazajönni, de dolgozni is szeretek, szóval azt is vártam.

Mindenkinek, akinek még nincs senki a hasában, és szeretne, drukkolok :D Akinek meg van, annak is, a jó egészségért!

Kicsit ritkábban fogok jönni, mert most már kevésbé vagyok rápörögve az anyaság-témára, de minimum egy héten egyszer benézek, mert nagyon érdekelnek a fejlemények.

Sok puszi!

Rita

2019. aug. 28. 10:38
 375/387 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Netti,még nem tudok semmit holnap megyek dokihoz 18:15-re,kicsit ideges vagyok,majd látjuk

Nekem most van peteérés naptár szerint is és tünetek is megvannak,meg a férjem is ma éjszaka jön haza!

Most rendesen megjött,de ugye nagyon kicsi vagy talán nincs is esély az eredmények ismeretében

Teljesen elengedtem a dolgot,meg ugye kezdödik a suli is,van min pörögni!

Mi is voltunk nyaralni pár napra,de azóta megint munka van.

Jók legyetek csajok,mindenkinek pozitív tesztet kívánok,Puszi!

2019. aug. 28. 19:25
 376/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Köszönöm szépen Rita!

Mi is nagyon boldogok és hálásak vagyunk a párommal ♥️🥰

Örülök, hogy rendeződni látszik a ciklusod és Ancsának is a peteérés - Hajrá Ancsa 😉

Ez nagyon jó hír 😊

Örülök, hogy jól telt a nyaralás is.

Ancsa drukkolunk.

Majd írd meg mit mondott a doki.

Puszkó, szép napot , jó munkát mindenkinek xxx

Ui: nem akarunk esetleg egy Facebook csoportot nyitni és ott beszélgetni? Kezd hosszú lenni nagyon a kérdés - válasz. Persze Stefi,ez a Te kérdésed :) Csak egy ötlet volt 😘

Irjatok privatban (azt hiszem lehet itt), ha szeretnétek.

2019. aug. 29. 09:19
 377/387 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen lennék tagja a fb csoportnak. Nekem írhatsz privátban. Alakítani is szívesen alakítok, ha kell.

Rita

2019. aug. 29. 09:22
 378/387 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, Netti, én a helyedben azt csinálnám, hogy lementeném valahogy ezt a beszélgetést, és a 18. szülinapján odaadnám neki: nézd ennnnnnyire vártunk téged :D

Ha nekem összejön, én biztos megcsinálom :D

Rita

2019. aug. 29. 09:26
 379/387 Netti80 ***** válasza:

Köszönöm Rita,

Írtam :)

A kimásolás nagyon jó ötlet :)

Köszönöm 🥰🥰🥰

2019. aug. 29. 13:45
 380/387 Netti80 ***** válasza:

Ui:

És még szép, hogy összejön. 🥰

2019. aug. 29. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!