Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Sziasztok. Nekem ujra megjött ma. 27 napra!! Mindig 29-31 napos szokott lenni. Na mindegy. Ez van. Nem is éreztem ezt a hónapot valahogy eselyesnek.
Akinek még van remény mi újság?
Barbi :)
Naaa,sziasztok
A pajzsmirigyre adott gyógyszert,elküldött megint laborba még egy hormont megnézett
+ cukorterhelés meg intulin
Utánna endokrinológia ha teljesen rendbe a pajzsmirigy ami hosszu idö,jaaaa amúgy le kell mennie 1.5-2 közé
Utánna IV természetes uton nem fog összejönni,ennyi
Nagyon öszinte volt és nem a pénzre ment rá
Stefi, valamelyik oldalon itt Rita belinkelt erről egy cikket. Az nagyon jol leírja. Te voltal,ugye Rita? :)
De itt egy másik is. Én nagyon szeretem Jankát a “Hormonmemtes”-től. Szuper YouTube videókat is készít.
Tehát elvileg azért reggel kell, ráadásul kb azonos időben Stefi, mert akkor a legalacsonyabb a hő. Napközben már felmegy mert mozgunk, dolgozunk , megnő a verbőség ,jobban dolgozik a szív, minden éled, nagyobb hőt termel. Azonos időben, mert akkor tudod konkrétan összehasonlítani. Hacsak a szervórát nézzük, ugye minden szervünk máskor aktív a nap folyamán , ez is befolyásolhatja lehet,de ezt mar csak én gondoltam hozzá,lehet nem így van :)
Mindenesetre én mindig 6.30-kor ébredtem órára ( hétvégén is) és hüvelyben mértem, mert nekem a digitális össze-vissza mért szájban pár perc különbséggel is. De van akinek az a tuti. ☺️
Tehát elkezded ciklus első napján ( ha harmadik , vagy nyolcadik is kezd el nyugodtan 😁 - lehet nem kap kerek értékelhető hónapot az ember lánya abban a hónapban, de ha másnem, hát legalább elkezdted figyelni és köv. hónapban folytatod. Mert úgyis több hónap kell, hogy kiismerd sajat magad. Hogy neked milyen az alap hőmérséklet általában ovu előtt, menzesz alatt, ovu alatt, után, stb.
Szerintem arra szuper,hogy megtudjuk van -e ovu. Vagy valami hormonális probléma ( pajzsmirigy alul ,túlműködés-re is utalhat,de ez szerintem már azért orvosi diplomával rendelkezők részére szól,
game: level 3 😁)
De ovu figyelésnél elvileg ugye ovu előtt peteérés csúcsán közvetlen leesik jelentősen-elvileg- a hő és ovu után felmegy hirtelen. (Progeszteron hatására) Ha több,mint 3 napig fent van, akkor tuti volt ovu. Ha össze-vissza van a hő aztán is,akkor valószínű volt peteérés,de nem történt ovuláció.
De javítsatok ki ,ha tévedek, mert relatíve én is kezdő vagyok :)
Pár hónapja nézem.
Én most már tudom - na jó, nagy valószínűséggel 🙈😊- , hogy van peteérésem és úgy néz ki a hő , nyák és lh teszt alapján ,hogy ovum is 🙏🏼 Erre használható szerintem jól a hőmérőzés egyébként. A 3 egyben ad jó képet az ovuról. Mert ugye azt fontos tudnunk,van-e , vagy esetleg kell-e orvostól segítséget kérni mint vérvétellel ellenőrizni a pajzsmirigyet vagy ezernyi más dolgot. .Pl Ancsánál most tök sok olyat nézték amiről nem is hallottam.
Tehát a hő megmutatja volt-e ovu, és esetleg ha fent marad,utalhat terhességre , de ez mar tökre lutri szerintem. Az lh teszt ha pozi mutatja a peteérés csúcspontját ugye. A nyák előre jelez, peteérés csúcs jön.
Hát legalábbis a nagykönyvben 😁 Aztán meg látod, produkálunk itt mindent már mi is a két hónap alatt...
Remelem azért tudtam segiteni 😊♥️
Puszi
Ui: Ancsa, a pajzsmirigy beállhat szépen gyorsan is. Kb két hónap volt Nekem ♥️😊 szuper, hogy megvan a megoldás ,a segítség.
Barbi, 27 jobb mint 31 nem? Vagy eben guba? Csak kérdem,lehet butaság :) Puszko lányok
Ui:
Képzeljétek, ma délutánra teljesen elmúlt. Mint amit elvágtak. Kerek 3 napig volt meg... 🤷♀️
Sajnálom Stefi,
De fel a fejjel ♥️
Láttad amit írtam a hőmérőzésről Neked Drága?
Úgy néz ki akkor mindenki új hónap új reménnyel indul az augusztusnak. Pusz xx
Sziasztok!
Netti, nagyon érdekes elhatározás. Élvezzétek egymást, nekem nagyon tetszik ez a védekezés nélkül dolog. Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy az a legjobb.
Stefi, így van, új hónap, új remény.
Nekem kicsit alacsonyka a hőm, de cover line feletti, szóval még semmi nincs veszve. Most nem is annyira a teherbe esést figyelem, hanem, hogy a hormonok jól működjenek. Nagyon nem szeretnék semmilyen gyógyszert vagy extra hormont szedni. Soha többet nem szedek fogamzásgátlót sem, nagyon megbántam már.
Rita
Na sziasztok!
Ki hogy van?
Elgondolkodtunk a párommal,lombik kizárva
Sőt én azt is felvetettem neki,megértem ha ő mindenképpen gyereket szeretne,mivel nekem már van egy neki nincs!
Nagyon sok házasságot tönkre tud tenni egy ilyen helyzet,és hiába mondja most,ő megvan gyerek nélkül.....de mi lesz 5-10 év múlva
Ha ő is így gondolja én elengedem....
Nem olyan könnyű ezt kimondani,de azért nézni kell a másikat is,az biztos én nem tudnám azt csinálni mint ő,hogy nevelem a más gyerekét,miközben neki nem lehet attól a nőtöl
Ez most nem hiszti,vagy sértödöttség,sajnos ezek a tények
Annyit bánok,jártam egy orvoshoz és nem kezelt csak szedette velem a szelént így rohamosan telt az idöm amit nem lehet vissza forgatni!
Mindenkinek drukkolok,azért még olvaslak benneteket!Puszi!
Tudod, Ancsa, annyi olyan történet van, hogy akkor fogant meg a gyerek, amikor végleg elengedték a témát.
Legyetek együtt amikor kedvetek van, mindenfajta védekezés nélkül, szabadon. Aztán lesz, ami lesz.
A lombik nálunk is ki van zárva, ha nekem végül hormonbajom lesz, akkor is. A párom is így gondolja nálunk is.
Nagyon erős, pozitív, energikus a hangvétele a bejegyzésednek, csodállak a bátorságodért, erődért. A párod pedig nyilván úgy megszerette a te gyerekedet, hogy már eltépni se lehetne tőle, ez óriási érték.
Hogy van mindenki? Nekem még mindig alacsonyka a hőm, viszont még mindig cover line felett billeg, ha minden igaz, szép lassan helyreállóban vagyok. Ebben a hónapban nem igazán bízom benne, hogy lesz valami, inkább álljak helyre. Meg most torokfájós vagyok, szerintem a hülye buszos légkondi miatt :/ Hétvégén én voltam a soros a 89 éves nagyapám látogatásában, 3 óra busz oda, 3 vissza... és hűtőkamra volt... brrrr. De odafele mögöttem egy 2 éves kisgyerekkel nagyon nem bírt az anyukája, úgyhogy bedobtam a mesélős trükkömet (5 évvel vagyok idősebb az öcsémnél és 11-gyel a húgomnál, tudom, miről beszélek ;), és elégedett voltam magammal, hogy ha idegen kisgyereket lekötök, egy sajáttal csak fog ez menni :) ha egyszer lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!