Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Sziasztok! Ujra bekapcsolodok hozzátok. Nyaralásnak vége,ujra munka. Sajnálattal olvastam mi minden történt veletek. Én épp nem várt előtt vagyok 5 nappal...izgi,de nem fűzök nagy reményeket e hónapra sem. Ma csinaltam reggel tesztet...hómező...ujra. Persze még változhat de mensi szerű tüneteim vannak ugyhogy szerintem meg fog jönni.
Kedves Netti! Annyiszor jártam mar igy mint Te!! Teljesen átérzem es szívböl sajnálom ami történik veled. Én is mutogattam a férjemnek hogy "de ugye látod te is a második halvány csikot?" És látta is,ő is..aztán két napra rá amikor mar kezdtük magunkat beleélni,paff...megjött.
Szoval értem min mész át.
De ugy vagyok vele ha 2x összejött mar a dolog miért ne jönne össze harmadjára is..lehet csak jobban meg kell érte dolgozni 35 év felett. Most ezzel biztatom magam... :)
Barbi voltam ;)
Kedves kérdező. Elméletben igen,lehetne mar pozitiv. De mivel ez a 15 dpo akkor nyilván késik. Ez pedig még adhat reményt. Nem jött meg,addig meg remenykedhetsz..hátha.
Sok olyat olvastam hogy elmaradt utan csak 1 hétre pozi. Mensis tüneteid vannak? Hátha csak később fogant.
Barbi
Átérzem a szomorúságodat, kérdező...
Ha nem tud megtapadni, az elvileg lehet progeszteronhiány, de nálad ez nem játszott, Netti, mert krémeztél. Aztán, hogy nem épült elég vastagra az endometrium, hát ezt nem tudom, mi az "elég vastag", ez se mindenkinél ugyanaz. De ami a legfontosabb és leggyakoribb, hogy megtermékenyült és elkezdett beágyazódni és már a szervezet is érzékelte, szóval elkezdett HCG-t termelni, viszont nem volt teljesen egészséges a sejt, tehát beteg lett volna a baba, és ezt érzékelte a test, és véget vetett a dolognak. Okos a szervezetünk, sok mindent észrevesz nagyon korán, és megkímél minket a mélyebb gyásztól.
Igen, azt hiszem, lassan ovuláció, és most sokkal nyugisabb, "tankönyvibb" a szervezetem működése, a múlt hónaphoz képest, amikor semmi nem volt rendben. Már ilyen tojásfehérjés nyákot is tapasztalok, az is teljesen elmaradt a múlt hónapban. 12. ciklusnap van. Ugyanakkor tegnap "tervben volt" a szeretkezés, de hajnal 1-ig dumáltunk, és nem jött össze... minek ennyit beszélni, igaz, nem attól lesz a gyerek :D :D ma este meg egy ilyen kis fesztivál kezdődik a belvárosban, szóval megint nem érünk haza korán :) hát majdcsak belehúzunk.
Drukkolok mindenkinek, mint mindig. Fel a fejjel!
Köszönöm Barbi! ♥️
Ancsa, nekem mind a két gyermek ilyen pajzsmirigy eredménnyel fogant, meg született, mint ami most van. És nem volt ilyen tortúra körülötte, mint amit most csináltam 🙈
Persze ettől lehet tényleg és köszönöm a segotseget Drága ♥️
Lehet az is Stefi, hogy később volt ovud? Csekkoltad lh teszttel vagy esetleg ultrahanggal doki? Ha nem, simán lehet még baba :)
Ti mióta probálkoztok?
Ti Barbi?
Ancsa drága tudom régóta( ne add fel ♥️ )
És a többiek?
Puszi xx
Köszönöm Rita!!!
Ez most nagyon sokat segitett ♥️♥️♥️🙏🏼
Netti igen lehet h később volt ovu,ez a 4 dik hónapja h próbálkozunk,az elején nagyon rávoltam kattanva a témára,mindenre oda figyeltem nagyon De ahogy telnek a kudarcos hónapok egyre kevesebb energiám van,és szeretnék már nem gondolni rá olyan sokat hát ha akkor sikerülne.De minden esetre amíg nem jön meg addig remélhetem h hát ha.
Nektek is drukkolok csajok nagyon,és nagyon jó h így egymásra találtunk itt örülök nektek😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!