Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Sziasztok!
Megjött az anti-müller hormon laborom
1-12.6 jó
Az enyém 0.21
Ez szerintem már bocsánat de borzalmas kevés!!!!
Jó reggelt,sziasztok
Ancsa, én erről még nem is hallottam.
Utána olvastam és a “biológiai órát” térképezi fel? Jól látom?
Néhányan azt írták ez a szám még nem olyan vészes azért és vannak akik spontán is állapotosak lettek kisebb értékkel.
De ma reggel olvastam róla először így totál nem tudok róla semmit.
Mesélj miez pontosan Ancsa? És lehet az értéken javítani?
Stefi, a szédülés , hányinger jó jel lehet :) drukkolok lányok mindnyájunknak ,akik még szép pozitív eredményre várunk ebben a hónapban. A többieknek meg sikeres új hónapot kívánok.
Puszi
Köszönöm Netti a biztatást...
Ancsa ehhez sajnos én sem értek.
Stefi, szerintem se engedd még el, bármi lehet!
Ancsa, én úgy tudom, ha ez a hormon alacsonyabb, akkor az csak azt jelzi, hogy öregednek a petefészkeid. Azok mindenkinek öregszenek, tisztában vagyunk vele... ennek ellenére simán teherbe lehet esni, attól azok a petefészkek még működnek. Szerintem kérj meg egy orvost, hogy elemezze ki veled az értékeket.
Lányok.
Én nem is tudom le merjem-e írni..:)
DPO 13. Extra halvány pozitív. 🥰
Nem a Clearblue kék festékes, hanem piros,totál időn belül, és párom is egyből látta.
Jó minőségű teszt (First Response)..
Tényleg extra halvány,és a fotón még halványabb,de ott van..
Jajj nem tudom ..drukkoljatok 🙏🏼♥️🥰
Az is biztató, hogy a hőm visszaszökött mára 37-re és a bézs színű hüvelyváladékot sem tapasztalom már ma. 🙏🏼
Totál száraznak tűnik odalent minden..
Kép a tesztről ( nagyon vékony halvány vonal - és nem száradási csík..lehet este jobban látszik majd ,ha megszáradt)
És a hőgörbe:
Hát, hát, hát. Valamit én is látok ott! :D De nem merek állást foglalni, nem tudom ez az-e. Szerintem próbáld holnap is, vagy 2 nap múlva...
De nagyon szorítunk, azt elhiheted!!!
Kedves Ancsa!
Úgy tudom az AMH a petefészkek működését nézi, ezáltal olyan mintha neked a petefészkeid alul működnének. Van ismerősöm akinek szintén kimerülő petefészkei vannak és neki is alacsony, ők most kezdenek bele a lombik programba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!