Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/387 anonim ***** válasza:
100%
2019. júl. 25. 20:17
 252/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Hello Drága.

Hát szerintem holnap fogsz többet tudni.

Itt a diagnózis Ameno II szerintem csak amenorrhoea rövidítése, ami:

“amenorrhoea jelentése

a havi vérzés elmaradása, ami terhesség vagy szoptatás alatt normális, egyébként betegségre utal”

Persze nem tudom, de ezt dobta Dr Google. 🙈

És vervetelre nem utalt be?

Csak csinált rákszűrést? Ennyi?

No ezzel nem lettél kisegítve. Ő a saját orvosod? Ismerted előtte is?

No de holnap! Kiderül! Drukkolok! Ügyes vagy,hogy találtál időpontot holnapra! 🤞🏼🍀🥰

2019. júl. 25. 20:28
 253/387 anonim ***** válasza:
100%
Mindig hozzá jártam,
2019. júl. 25. 20:49
 254/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Biztos akkor előbb ultrahangot akar nézni.

Írj nekünk egyből majd kérlek

Drukkolunk neked nagyon 🥰

No meg mindenkinek. 🥰

Én ma 30 fokra tüsszögök és náthás lettem..nem vészes , nem is érzem betegnek magam 🙏🏼

Ki érti ezt :/ biztos átfújt a klíma a Spa-ban. Nagyon meleg volt ma maszirozni.. anyám 🙈😂

Tünetek nem nagyon vannak így 7.nap ..

esetleg érzékenyebb cici oldalt. Mára már elmúlt a két napja tartó görcsölés is..

No megyek aludni lányok. Nagyon fáradt vagyok

Ölelés mindenkinek

2019. júl. 25. 21:50
 255/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Ui :

Szerintem meg fog jönni hamarabb :(

Nagyon durván elkezdett húzni a méhem.. ez nem petefészek szurka, totál mint mikor megjön .. ahhh :/ francba

2019. júl. 25. 22:54
 256/387 A kérdező kommentje:

Netti még ne ad fel amíg nem jön meg addig van remény szoritok neked.

Ancsa már nagyon várom az eredményt írj majd gyorsan szotitok neked.

Szonja, Barbi, Rita nektek is megy a drukk.

Nekünk szerintem ez a hónap sem nyerő de azért remélem h mégis hát ha 2 napig volt szúrka néha jobb oldalt néha bal oldalt .

Ez a hőmérőzés h müködik?????

2019. júl. 26. 07:54
 257/387 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ancsa, az amenorrhoea egyszerűen csak vérzéskimaradást jelent. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak azt, hogy nem tudja, miért, de kimaradt a menstruációd. Nagyon szorítok a mai vizsgálat miatt!!!

Én azért hőmérőzök, hogy lássam, hogy jó eséllyel van-e peteérésem, pl múlt hónapban tutira nem volt, és ez látszott az értékekből. Minden nap reggel szigorúan felkelés előtt, ébredés után azonnal kell megmérni a hőmérsékletet, én szájban, nyelv alatt mérem. Azt szokták mondani, hogy minden nap ugyanakkor kell, de anyukám szerint, aki orvos, az a lényeg, hogy minimum 4 óra folyamatos alvás előzze meg a mérést.

Na, és ezt az értéket kell minden nap felírni, vannak ilyen applikációk, amiben lehet vezetni és az app rajzolgatja ki neked a diagramot. Én simán excelben csináltam magamnak egyet. Az a lényeg, hogy az ébredési hőmérséklet az ovulációig viszonylag alacsony, nekem 36.0 körüli, a peteérés előtt közvetlenül leesik több tizedet (ezt nem mindig lehet elcsípni), és peteérés után pedig felmegy több tizedet, és, ami a legfontosabb, tartósan fent is marad, egészen a menstruáció előttig, amikor is elvileg megint esik, kivéve, ha terhes vagy, mert akkor fent marad.

Ez egy nagyon szuper összefoglaló. [link]

2019. júl. 26. 09:47
 258/387 anonim ***** válasza:
Rita voltam.
2019. júl. 26. 09:47
 259/387 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,minden negativ,terhesség,ciszta,mioma stb

Elküldött laborba,teljes hormon vizsgálat,azt mondta szervi gond nincs,most jövünk a prolaborban,igaz drága de a nagyja kész lesz keddre de van olyan vizsgálat benne ami 10 munkanap múlva lesz kész

Már ez nyugtat

Bár lehet menopauza is,leletet majd felerakom otthonról

Puszi nektek ,aranyosak vagytok hogy drukkoltok😘😘😘😘

2019. júl. 26. 09:55
 260/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Rita nagyon jól összefoglaltad. :)

En hüvelyben mérem mindig 6.15 körül reggel egyből ébredés után.

De lehet jövő hónaptól csak szajban( mert menzesz alatt csak szájban mértem), bár lehet az mindegy. 😂

Ez a mostani hőgörbém, ami nagyon jól néz ki,csak terhesség figyelésére lehet nem sokat ér, mert ugye progi krémet kenek 14.naptól és az segíthet fenntartani a hőt valaki azt mondta.

[link]

Azonban legalább az ovut igazolta. :)

Rita jó tudni Anyudtól,higy azért nem kell percre pontosan :) köszi az infót :)

Stefi köszi a biztatást 🥰

Egyenlőre elmúlt az az erős menzeszes görcs.. most már csak a melleim égnek ( de ez is lehet progitól tán) és tiszta nátha és hiszti vagyok 🙈😂😂

Ancsa , sajnálom,hogy nem baba,de legalább tudjuk, nincs ciszta,stb

A hormonokat be lehet állítani szépen ♥️♥️

Rita, neked miért volt furi a menzesz most?

Ölelés mindenkinek 🥰♥️☺️

2019. júl. 26. 11:21
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!