Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Netti én is örülök h elindult a topik..
Igen nekem is a héten volt ovum..kb
Ancsa örülök neki hogy jól vagy🤗👌
Szerintetek az utazás és a nagy rázkódás befolyásolja vagy esetleg árthat a beágyazódásnak???Mert mostanság elég sokat utazunk..
Kérdező, én úgy tudom, hogy nem, és ha rázkódástól elmegy, akkor nem volt elég erős, és akkor nem is baj.
Jó volt strandolni, kikapcsolt engem is.
Most stresszes vagyok, tele vagyok félelmekkel, mi lesz, ha sikerül teherbe esni, és mi lesz, ha nem. Semmi se jó, igaz? :D
De most elsősorban hormonálisan szeretnék rendbe jönni. Egyelőre úgy gondolom, hogy az nem teljesen oké.
Rita
köszönöm a válaszod Rita
Te mikorra nem várod??
Hát már megjött :) pont ez az, hogy nagyon hamar, hogy 21 napra, és a hőmérés alapján már előre sejtettem, hogy nem volt peteérés a hónapban.
Most annyit teszek, hogy továbbra is figyelni fogom, és ha megint nem oké, akkor irány a doki.
Sziasztok
Ugy látszik mindenkinél felborultak a dolgok!😕
Olyan kérdésem lenne,úgye mára nem várom,de mi van ha mégis megjönne menjek az orvoshoz csütörtökön?
Jó vizsgálni nem tud,tanácsot meg már minek kérjek?!
Sziasztok:)
Stefi,szerintem a rázkódás max helyre ringatja :)
Nem tudom persze,de tuti nem árt szerintem :) az utazás a babákat is elringatja, vizualizáld,hogy a tiedet is :)
Én ma pont azon gondolkodtam,hogy vajon a két éves gyermek emelgetése,akire hétfőn/kedden vigyázom, nem -e befolyásolja az esetleges beágyazódást. De aztán elengedtem ezt a kérdést.
Amikor én a kislanyunkkal estem teherbe,a fiunk 1.5 éves volt. És vasgyúró 😁
Tehát emelgettem stb ... mégis minden rendben volt.
Reméljük tehát a legjobbakat. ☺️
Ancsa, szerintem mindenképp menj el.
De egyébként úgy érzed meg fog jönni? Vagy miért kerded? ♥️
Rita - teljesen érthető az aggodalom :) azért ez az életünk egyik meghatározó döntése . Alakuljon akár így is,úgy is. De minden rendben lesz. :) xxx
Sziasztok!Hát ezaz,hogy semmit se érzek,de amilyen az én szerencsém
Azon is gondolkodtam,ha méhen kivüli lenne abból már baj történt volna,nem???
Az utazás szerintem sem árt,viszont Netti a gyerek emelgetésnél én vigyázznék!!!!!
Azt szokták is mondani ne nagyon emelgessünk pár kilónál többet!
köszönöm a válaszokat .
Netti s nagyobb súlyok emelése nem nagyon ajánlott én úgy tudom.
Ancsa szerintem azt már éreznéd meg állítólag az nagy fájdalommal jár
Rita remélem rendben leszel 🤗
Jó reggelt :)
Ancsa. Szerintem ha méhen kívüli lenne már gondot okozott volna.
Biztos.
Igazából nem tehetem meg,higy nem emelem.
Amikor persze nem muszáj,mindig kézen fogva megyünk.
De a kocsiba,etetőszékbe be kell emelni,stb
Azonban ugye mivel 3 hónapos kora óta vele vagyok, így megszoktam talán már. Szerintem akkor gáz, ha megerőltető az emelés. De ugye vele nem az. De azért vigyazom.
Egyébként valahol olvastam ,hogy állitólag “Czeizel Endre mondta,
hogy nem kell az anyukáknak annyira szívbajosnak lenni már csak azért sem, mert az emelésnél használt izom más, mint amelyik a méhet tartja. Persze kihangsúlyozta, hogy az ember ne állapotosan kezdjen hasizom gyakorlatokat. “
Tehát remelem minden okés ezügyben. :)
Maszirozás közben viszont lehet el fogok aludni 😁 Anno a fiammal elején állva elaludtam 😁😁 ott meg lágy zene szól,gyertya,félhomály 🙈😂 No.. kiderül
Szép napot lányok
Igen, én is úgy tudom, hogy a terhesség elején csak új dolgokba vágni nem érdemes, amit az ember addig csinált, azt csinálja ezután is. Persze nem vonatkozik arra, ha az ember erőemelő vagy valami :D
Jól esik a megnyugtatás mindenkitől. Köszönöm.
Igen, úgy tűnik, mindenkinél borulnak a dolgok :)
Ancsa, én is elmennék a vizsgálatra akkor is.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!