Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Köszönöm mindenkinek!😘
Vasárnap-hétfön kellene megjönnie
Eddig semmi görcs semmi
Annyi hogy megint jó idő van,..rövidnadrág kellene! A combomra fenekemre feljön,de a hasamra nem nagyon
Hallottam olyan a már szült nöknek hamarabb látszik a hasa! De ennyire!???
Netti,Rita,többiek megy a drukk nektek is!😉
Jujj Ancsa ♥️😍
Nagyon Izgi ☺️
Komolyan
Azért az elég “ígéretes”, hogy a pocid ilyen szépen növöget.
Igen,én is hallottam,hogy többször szült nőknél hamarabb látszódik.
Már én is számolgatom vissza a napokat neked a dokiig 😁
Egyébként ha jól emlékszem Te írtad,hogy a fiad meg 3 hónapig azért “bújt meg”,mert az első 3 hónapban rendszeresen megjött. Hát lehet neked ilyen titokzatos pocaklakóid vannak 😊
Nekem egyébként az lh teszt szépen negatív már.
Íme a kép :
A bal oldali plusz azt jelzi, hogy azokon a napokon együtt voltunk
Hát esélyes 😁 Dehát ugye esélyes lehet bármikor.. tehát nincs más hatra mint előre 😊
Rita Te hogy vagy?
Mikorra is nem várod?
Stefi? Barbi? Ki van még itt velünk lányok?
Szép hétvégét mindannyiunknak 🥰
Találtam egy fotó sorozatot az ovulációról.
Egy orvos műtét közben vette észre és örökítette meg a lehetséges élet kezdetét. ( gondolom a kolléga 😁)
Azt hitték,az ovuláció robbanásszerű kilökődés ,de nem.
Szerintem fantasztikus, úgyhogy megosztom veletek
Pusz xx
Netti, nagyon érzékletes, amit írsz. Teljesen átérzem. Ez a képsor meg... hiánypótló. Nagyon köszi, hogy megosztottad.
Ancsa, addig is vigyázz magadra!!
Nekem meg megjött, nem igazán lepődtem meg, mert a hőgörbe nagyon egyértelműen mutatta, hogy nem volt ovulációm a hónapban, és most 22 napra meg is jött, szerencsére mindenféle barnázgatás meg egyéb dolgok nélkül, bár jóval kevesebb a mennyisége a szokásosnál. Kíváncsi vagyok erre a hónapra. Ovutesztet nem veszek, a hőmérőzést folytatom, mert nagyon jól előre jelezte, hogy nem oké valami. Ha ez a hónap is ilyen, megmutatom magam orvosnak.
Élvezzétek ki a gyönyörű nyári hétvégét! Mi csak azért is megyünk strandra holnap!
:) Szivi
Hogy néz ki a hőgörbéd Rita?
Nem esett le majd nem ment fel a hő? Vagy hogy érted?
Nekem az első pár nap nem igazán értékelhető (mert amikor megjött pár napig a számban mértem inkább) és ott mindig más ugye mint hüvelyben. No mindegy. (Ti ezt hogy oldjákok meg? )
Azért egyenlőre nagyjából nekem jónak néz ki.. egybecseng a hő leesés majd felszökés az lh teszttel és a nyákkal. Aztán persze messze még aug 1.
Jó strandozást Rita :)
Mi is megyünk szulinapi partira :)
Helló csajok örülök hogy még mindig ennyien vagyunk, Ancsa remélem minden rendben lesz nálad és baba lesz.
Többiek nagyon drukkolok nektek is..
Nekem augusztus 3tol 5ig esedékes a nem várt. Nektek??Mikorra ??
Stefi🥰
Szia Stefi!
Nekem Aug 2.
A hőgörbém szerint is volt ovu :)
Ez jó jel. :)
Igen, tényleg jó kis csapat jött itt össze :)
Jó topikot indítottál Stefi 🥰
Nálad most van kb ovu?
Rita milyen volt a strand?
Ancsa? Barbi? Jól van remelem mindenki
Sziasztok!
Ma nem érdekelt semmi
Strandoltunk
Mindenki jól van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!