Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Szóval az a helyzet, hogy peteérésem június 21-én volt. (Lh teszt erős pozitív volt) valószínű június 22-én volt ovulació (lh teszt már negatív) ..
Együtt voltunk 20-21-22-én.
Aztán ovu utáni 9.naptól elkezdtem barnázni( csak néha a nap folyamán és csak wc papiron látszódott) Gondoltam beágyazódás.. de nem múlt el a barnázás. Hát nem igazán értettem. Én még sosem barnáztam menzesz előtt.. Július 6-ra nem vártam.
Július 5-én csináltam egy Clearblue tesztet ,nagyon halványabb , de ugyanígy pozitív lett, csak időn túl (20 perccel a teszt elvégzése után ). Gondoltam hát, lehet baba van itt, sosem volt halvány + tesztem időn túl sem. De lehet túl erzekeny a teszt.. No aztán július 6-án viszont elkezdtem vérezni. Megjött. Nem volt erős ,de élénkpiros igen.
Viszont 2.5 nap alatt elmúlt. Hát ,gondoltam van ilyen. Elengedtem.
De aztán mivel napok óta émelygek, és többször kifejezésre juttattam milyen büdös a fokhagyma vagy tegnap a párom káposztás húst főzött,én meg felmenekültem az emeletre a szagok elől ( nem jellemző rám ).. kezdett szöget ütni a fejemben.
De őszintén szólva ha ez terhesség, 3 hetes most a babó. Azaz 5,de ugye fogantatástól számítva 3. Viszont ezt akárhogyis nézem, ha leveszem,hogy megjött is,a csík ahhoz nagyon halvány nem?
Pajzsmirigy alulműködésem van ( gyógyszerrel be van állítva, jók az értékek), de nem hinném, hogy ezt befolyásolja.
A másik problémám, hogy aznap, július 6-ÁN,mikor megjött, (az volt a DPO 13) ,elkezdtem egy antibiotikumot szedni (ami nem javasolt terhesség elején szedni 😕) 7 napos kúra volt. Mivel megjött rendesen, eszembe sem jutott, hogy elővigyázatos legyek 🙁
A magzatvédő vitamint azóta is szedem,de ez szerintem lehet még:
- rossz teszt ( valaki tapasztalt ilyet?)
- esetleg mégis peteérésem van ( mindig kimutatja az lh teszt és most negatív, mindig van tojásfehérje szerű nyákom ilyenkor- de lehet az antibiotikum ebbe bekavart)
- vaaaagy esetleg valóban babó,aminek nagyon örülnénk, de miért halvány a csík akkor még mindig a teszt és az antibiotikum miatt is aggódom ..
Jaaaajjjj 🙈
Rita, Anyudnak igaza van ♥️😊
51m2 mar nem rossz és gondolj csak bele mennyi gyermek nő fel lakásban, nem kertes házban. Tényleg nem téma szerintem ez. Van csomó játszótér, park, játszóház, stb.
A minőségi idő a lényeg!!! Ebben már valóban van tapasztalatom. ☺️
Legyenek körülötted , figyelj rájuk, jatszatok, tanuljatok,nevessetek,szeressétek őket. Ez a legfontosabb 🥰
A kert jó dolog persze. De hidd el nem olyan fontos egyáltalán,mint gondolod.
Utolsó válaszoló, köszönöm.
Reggel csinálok még egy tesztet, ha az is pozitív, megyek a háziorvoshoz még holnap. Én Angliában élek, itt sajna előbb haziorvoshoz kell menni,aztán az ha úgy látja,beutal ultrahangra,vervetelre (HCG) stb. Mára már nem kapok időpontot, úgyhogy reggel még egy teszt és irány a GP (háziorvos)
Remélem minden rendben 🤞🏼🙏🏼
Netti én öszintén nem tudom,mert nekem ma 20.napja és az enyém is ilyen,megprobálok képet feltölteni,annyi még hogy idön belül jött ki a csik csak nagyon halványan
De csináltam már 26533 db-ot és az mind olyan,naaa ezt nem értem én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!