Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Sziasztok!
Naaa teszteltem,facella-t vettem a vizelet sugarast
Őszintén?Az egy nagy rakás sz.r
Az hogy most halvány vagy szellemcsikos azt nem tudom
Sztem ez már nem baba,hanem ciszta vagy nem tudom
Holnap kérek időpontot de az kb pár hét mire kapok😡
Amúgy még mindig semmi!Ma a 12.nap
Ancsa remélem minden rendben lesz, Barbi sajnálom h neked is meg jött.
Netti veled mizu?
Sziasztok Lányok ♥️
Jól vagyok köszönöm.
Remélem Ti is.
Igazából egyébként szerintem Nekem volt egy halvány pozitív tesztem pénteken, csak mivel 20 perc után lett ilyen és pecsételtem, nem mertem írni nektek.
Itt a link, nem tudom fotón látszik-e, de a csík halvány kék volt nem szürke vagy ilyesmi.
No de ugye aztán szombaton megjött.. és görcsölt is kicsit,rendesen megjött, szóval tuti nem baba...
Persze lehet a Clearblue időn túl ilyen csíkot mutat néha, nem tudom..
No mindegy is már... de azért örülök, hogy nem éltem bele magam.
Ti hogy vagytok lányok?
Ancsa, kértél időpontot?
Sziasztok!Utolso sajnálom!
Kértem időpontot 25.-ére adtak 16:20
Az az irvos akihez járok csütörtökön van
Jövöhéten délelőtt rendel,akkor nem tudok menni ezért utána hét.
Azt nem tudom, lehet a mostani folyásszerű az peteérés mert görcsölök is, ha igen akkor pont 25.-én meglesz ha igaz vagyis így jönne ki naptár szerint
Szerintetek? Már azt se tudom mi van
Ancsa Szonja vagyok !
en el mennek magan laborba egy reggel vizelettel 2500ft ert szoktak csinalni a hcg vizsgalatot ! szerintem baba lesz :)
CSAJOK akinek meg jott ki mikorra nem varja a kovetkezot?
Én aug.5-re...hjajj de messze van még!!
De az szuper hogy nálad jól alakulnak a dolgok!!:)))
Mennyi lett a hcg-d?
Barbi
Huha..azt hiszem valamit félre értettem...:)))))
Ugy ertettem elsore hogy voltal...na mindegy!
Szoval igen,szerintem nem hulyeseg ez a laboros dolog. Ha tovabbra sincs valtozas megeri.
Barbi
Hello csajok :)
Én Aug1 . De nálunk kicsit változott a helyzet. Engem őszintén,ez a halvány pozi teszt,pecsetelés, idegeskedés, hogy Jajj akkor mi van, hova menjek itt orvoshoz, ha pecsetel , aztán megjött, (Én Angliában élek és itt nem olyan egyszerű az orvosi ellátás, úgy tudom progeszteron pótlást sem adnak eleinte, pedig nekem pl a fiammal kellett) .. kicsit megijesztett és ráébresztett, biztos akarunk -e egy negyedik gyermeket. Most,hogy 16-18 évesek , jó egy kicsit megnyugodni is,hogy jó ember lett belőlük és jól csináltuk relatíve ♥️ És ... lehet megijedtem, hogy most újra kezdődik az izgulas is 🙈 Ne értsetek félre, imádom a gyerekeket. A legcsodálatosabb ajándék az ember életébe. De hatalmas felelősség is. Tehát most egy kicsit ezen el kell gondolkodjunk.
Stefi ez milyen jo ötlet. Tényleg. Ancsa, szerintem érdemes lenne ez a teszt.
Lányok , kitartás :) nincs is olyan messze augusztus. :) ♥️
Igy is van. Addig pihenjen aki tud,én most egy kicsit elmegyek nyaralni. Aztan ha haza jöttünk újult erővel vetjük bele magunkat...;))
Barbi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!