Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat2019. jún. 25. 14:07
121/387 anonim válasza:
Sajnálom,azért amig nem jön meg reménykedhetünk..talán a hétvégére..:/
122/387 anonim válasza:
Egyebként nem tudom ki milyen praktikát vetett már be miota probalkozik,de mi eleinte probáltuk hogy minden másnap..aztán hogy középidőben minden nap(akar többször is)két hónapja Lh teszteztem is...hát eddig nem sok sikerrel zártuk az elmult évet..lehet fel kellene adni,vagy nem is tudom..:/
123/387 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos meg jött,de nektek drukkolok tovább.
2019. júl. 5. 07:47
124/387 anonim válasza:
En is azt erzem hogy meg fog jonni szoval legbelul remenykedem még,de az eszem már tudja hogy ennek a honapnak is annyi.
125/387 Netti80 válasza:
Sajnálom lányok. ♥️
De majd ebben a hónapban sikerül 🌺♥️
Én holnap tesztelek.
Tegnap még mindig barnáztam egyébként ( tisztasági betéten nem látszik csak wc papíron)
Gyenge vagyok,mint a harmat és nyűgös..
Kiderül hamarosan 🤞🏼
Ancsa Te hogy vagy?
127/387 anonim válasza:
Így van, feladni nem érdemes... védekezés nélkül szeretkezni amúgy is tök jó dolog, nekem nagyon bejön :D ezen kívül pedig, ha nincs más gond, úgyis csak várni tudunk.
129/387 anonim válasza:
Sziasztok en meg az elejen irtam 28ra nem vartam de meg jott :(
Szonja vagyok 27 eves 2 kis lanyom van elozo hazassagbol 5,8 evesek es nagyon szeretnenk babat ,2 eve vagyunk eggyut o 28 eves
130/387 anonim válasza:
Kérdező,Szonja sajnálom,legközelebb biztos összejön
Ti még fiatalok vagytok!😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!