Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
De durva.
Elhiszem, hogy így történt.
De szerintem 8 nap még semmi,hogy nem mutatja ki a terhességet.
Azért ha továbbra sem jön meg szerintem menj el dokihoz. Sokkal jobb, mint izgulni és aggódni ♥️ Biztosan kiderül , hogy minden rendben,csak valami ( Vagy valaki) miatt késik :)
Me gondolj rossz dolgokra.
Nekem mindig rendszeres volt eddig , kb 26 napra jön meg, 5 napig tart kb. A múlt hónapban meg 28 napra jött meg és két napra.. ultrahang, stb .. nem volt semmi oka elvileg. Néha produkálunk furi dolgokat.
Még mindig semmi de,tegnap este párszor olyan nyilalást éreztem a hüvelyembe....
Ma hátha történik valami,mert ez már tuti nem terhesség
Kérdező 4.-e van
Valami fejlemény?
Sziasztok lányok.
Örülök kérdező, hogy jól vagy.
Ancsa Te éjjel óta hogy vagy?
En ma csináltam egy tesztet, negatív,
Ha nem jön meg, szombaton újabb..
Még mindig barnazom, de csak a wc papíron és az is csak időnként..
Ez már nekem is fura, mert azért ilyen még nem volt.
Reggel olyan idegzsába voltam ... le kell nyugtatni magam. Még csak szombatra esedékes, bármi lehet.. ne paráztassam magam előre.
Az Lh tesztem nagyon erősödik, de nem pozitív.
Nem tudom összehozni mi lehet ez.. erősödő lh teszt, barnázás mar 6 nappal mensi nem vártja előttől.. ilyet még eddig En sem tapasztaltam.
De olyanokat olvasok, hogy tényleg összezavar az egész, úgyhogy nagy levegő , nyugalom és figyelem elterelés projekt indul 🙈😊
Ma kezdek az új munkahelyemen úgyis..
Szép napot mindenkinek
Kivancsi vagyok a fejleményekre,irjatok ha van valami. 🤞🏼😊
Netti ne izgulj minden rendben lesz,és reméljük a következő tesztünk már pozitív lesz😊
Hol dolgozol ha nem titok?
Igazából mindenki tünete ígéretes 🥰
Meglátjuk..
Ancsa pont ma láttam, higy valaki itt a 40.napon tesztelt először pozitívat :) úgyhogy semmi sem kizárt.
Kozmetika/masszazs :) Ma kezdek egy SPA-ban :)
Lh tesztek.
Ez egyébként normális is lehet menstruacio előtt 2 nappal? Úgy értem 12.napon van mindig peteérésem,az tuti. Az mar tesztelve van :) De, esetleg egy extra peteérés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!