Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Utolsó sajnálom,kérdező drukkolok
Az a helyzet voltunk is most együtt+fizikai munkát is csináltam direkt a hétvégén de semmi,ma 7.naoja késik
A vérvétel necces mert nem nagyon engednek el a munkahelyröl csak szabira,szólni kell elötte jó bőven
Ma veszek tesztet😉 hátha
Sziasztok.
Én július 6-ra nem várom :)
Januárban született meg a vágy még egy gyermekre,de az első hónap,hogy tervezetten próbálkozunk. ( úgy értem néhány hókusz-pókusz bevetése mint palástfű tea, vitaminok, lh teszt.. nem vittük túlzásba, csak mégis. ..:)
Pozitív lh teszt 21-En volt.
Tegnap keső este meg ma reggel nagyon halvány rózsaszínes csepp a wc papíron, erős görcsök a bal petefészek környéken (ott volt a peteérés).. ki tudja. El is keseredtem este,higy ilyen korán megjön.. Azóta viszont semmi. Vagy nagyon korán kezdődik ebben a hónapban, vagy beágyazódás volt...
Ami furi, hogy eddig minden hónapban fáj a mellem ilyenkor már, most meg semmi.. illetve nehéz , de nem érzékeny..
No persze ez mind lehet ez is az is..
Drukkolok mindenkinek :)
Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!