Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Hát.. szerintem meg fog jönni, mert ugyan nagyon kevés, de mar elénk piros, nem rózsaszín.... de 6 nappal korábban?! :( peteeres után 11 nappal? .. jól meg lehet kavarodva a dolog akkor..
tesztet csináltam reggel, negatív , de igazából ez a 10.dpon még így is úgy is nagyon várható lett volna..
Nektek továbbra is mefy a drukk.
Mikor csinálsz tesztet? :)
Illetve 4 nappal korábban..
Bocsi...
És ráadásul most mértem a hőmet digitális hőmérővel, csekkolni ,tényleg leesik-e a hő mikor megjön; erre nekem reggel volt 36.7 most meg 37.1 .. ez kèsz..
Lehet jövő hónapban nem hőmérőzöm. Elég volt egy hónapig így.. :)
Nekem azóta megint semmi..elmúlt a pecsetelés,de továbbra is görcsöl... hat nem tudom..furi.
Meglátom reggel..
Feltetlen írd meg mi az eredmény holnap :) szorítok
Naaa csajok,megcsináltam
Semmi,ezt mostmár tényleg nem értem
Ma 8 napja késik,tünetek nincsenek x epilt használtam,az 25 erősségű
😞😞😞😢😢😢
Ahogy elküldtem az üzit nektek,akkor láttam,hogy halványan látszik
Naa most vagy baba vagy van 4 db szellemcsíkos rózsaszín vonalú tesztem vagy kezdek meghülyülni😞😞😞
8 nap után még mindig halvány??????
Ezt nem értem
Ancsa, megnézhetjük a teszted?
Hátha ♥️ Drukkolok.
Kedves Kérdező, ( Bocsi nem tudom a neved) , holnap kell megjönnie neked ugye? Még nincs veszve :) hátha ♥️
Nekem azóta elmúlt a pecsetelés.. reggel kicsit még barnáztam,de azóta semmi. Viszont “viccelt” már meg hasonló egyszer,szóval egyenlőre Én is várok. Szombatra esedékes úgyis. Ma már nincs olyan heves görcsöm sem, a petefeszkem - méhem be-beszúr, van mindjárt megjön érzés is, tehát totál lutri. De a mellem kivételesen még mindig nem faj,csak teltebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!