Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat2019. jún. 25. 14:07
21/387 anonim válasza:
Persze pé-n is együtt voltunk☺️
22/387 anonim válasza:
Szisztok,megnéztem a tegnap reggeli tesztet,sztem halványan látszik a 2. csik
Most nem magamat akarom nyugtatni de tényleg!
Lehet ilyen?
23/387 anonim válasza:
Ancsa lehet beazas miatt illetve szellem csík nekem is volt ilyesmi karacsonykor😔
24/387 A kérdező kommentje:
Hello mi újság veletek?Tesztelt már valaki??
2019. jún. 27. 07:42
25/387 anonim válasza:
utolso vagyok holnapra nem varom ma is lottem tesztet es meg mindig negativ :( a mellem fajdogal ilyen nehez erzes de ennyi semmi mas nincs de azt erzem nem lesz baba :(
26/387 A kérdező kommentje:
Utolsó még van remény
2019. jún. 27. 12:22
27/387 anonim válasza:
23
Köszönöm válaszod,legalább tudom,hogy van ilyen, jól látok és nem kezdek begolyózni
Tüneteim még mindig nincsenek!
28/387 anonim válasza:
Nekem még 4 napom van, de ma elkezdett pms szerűen fájdogálni a hasam. Ajjaj... szerintem egy icipici barnázást is láttam ma reggel. Attól tartok, ez a hónap sem sikeres.
Annak viszont örülök, hogy ide nektek lehet írogatni :)
29/387 anonim válasza:
Utolsó válaszoló
Tegnap énis ugyanígy voltam nekem is fájt meg volt egy kis barnáa pirosas szerű
Nekem még 10 napom van a mensiig
30/387 A kérdező kommentje:
Nekem pedig sikerült felfáznom,remélem ettöl nem lesz probléma ha sikerült a baba.😥
2019. jún. 28. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!