Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Én 39 éves vagyok, a párom 42. 🙈 (ne ítéljenek el legyszi ,tudom húszas években..)
Van egy 16 éves lányunk meg egy 18 éves fiunk és tavaly csatlakozott a családhoz egy másik 18 éves fiú akit azóta mi nevelünk( illetve igazgatunk 🙈😁) és velünk él.
Évek óta kérleknek tesóért,( elég fiatalosak vagyunk hála Istennek a párommal. És 23 éve együtt 😁🙏🏼) ,de eddig elvből azt mondtuk nem.
Aztán januárban a párom felvetette, ő lehet szeretne még egy gyermeket. Eddig gondolkodtunk rajta,aztán a Múlt hónapban komolyan eldöntöttük. Vitaminok,orvosi vizsgálat,nőgyógyászati vizsgálat.. és start.
Anno egyből megfogantak a gyerekek és totál azt sem tudtam mi az az lh teszt. Most január óta figyeltem,vitaminok, és volt egy-két próbálkozás,majd csalódás, de igazából múlt hónap óta van start... meglátjuk :) Izgi. Újra kezdeni.. de imádjuk a gyerekeket és azt hiszem jo szülők vagyunk 🌺🥰
Kedves Netti. Mintha az en eletem lenne..
18 a nagyobbik 16 a kicsi. 24.-en lesz a 20 hazassagi evfordulonk..:)))
Gondoltuk lesz meg egy lehetőségunk...
Drukkolok nektek is nagyon. :))
Stefi ☺️🤞🏼Drukkolok nagyon
Jo kis csapat jött itt össze :D
De jóóó :)
Köszönöm.
Én is Nektek kedves utolsó válaszoló :) ( neved lehet tudni?)
Kísérteties hasonlóság 🥰
No megyek dolgozni lányok.
Este vagyok
Pusz🌺
Sziasztok, én vagyok a hőmérős, Rita egyébként.
Én vagyok 35, párom 43 és még nincs gyerek, hát mit van mit tenni, mi most találtunk egymásra. Amúgy még jó, hogy az előző kapcsolatomba nem lett gyerek, lelkibeteg lenne, az tuti.
Nekem ez egyelőre jó buli, érdekes figyelni, mi történik a testemben, meg imádok excelt vezetgetni, bár ugye a múlt hónapban a hőmérőzés csúfos kudarcba fulladt :D És jó ide írogatni is, látni, hogy másnak is érdekes ez. A párommal is megbeszélem persze, no de ugye ő férfi.
40 vagyok,2 éve esküdtünk,a fiam előző kapcsolatomból született ami 8évig tartott
Szétmentünk utánna derült ki terhes vagyok
Ő akkor azt mondta nem szeretne családot így egyeül hordtam ki és neveltem 6éves koráig.
Most van egy rendes,dolgos férjem aki imádja a fiam,4éve szeretnénk gyereket eddig nem jött össze
Párom 36 múlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!