Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Köszönöm szépen kérdező és mindenki,nagyon drukkolok én is,😉
Naaaa most tuti összejön nektek!
Stefi! Drukkolunk nagyon!
Rita Neked is :) Hogy érzed magad?
Barbi? Ancsa? Mindenkinek megy a 🤞🏼🍀 ☺️ Xx
Ancsa egyébként az nagyon kemény, hogy a munkatársad ilyet irt :)
Gondolom leesett az állad.
Az is eszembe jutott,hogy írtad,a fiaddal az első 3 hónapban volt vérzésed mikor egyébként is meg kellett volna jönnie,úgyhogy eszedbe sem jutott,hogy babát vársz.
Valoszinű most is hasonló a szitu, csak most a teszt “viccel meg”
Néha vannak ilyenek..:)
Ancsa nagyon drukkolok neked
Többiek ti hogy vagytok?
Hello :)
Stefi, jól, köszönöm :)
Végre szabadnap.
Nelem most van peteeres.. tehnaptól gyengén már érzékeltem és ez kb keddig,szerdán ovu.. legalábbis papíron 😁 dehát ezt ugye majd a Teremtő eldönti..
igazából ugye mi egy csöppet bepánikoltunk mikor megjött.. de azóta ugyanúgy ott motoszkál bennünk a még egy gyermek kérdés.
Lányok, Nálatok is volt aki megijedt az újabb felelősségvállalástól?
Rendszeresen jön az érzés, szeretnénk még egy gyermeket, mellette meg, hogy dehát már nagyok a srácok és újra akarod kezdeni? Arra mar eljutottunk,hogy a gyermekvállalás téma nem az “anyám nem lesz több lehetőségünk” szerű pánik..
No tehát itt tartunk. Szedjük továbbra is a vitaminokat, de egyenlőre beszélgetünk, figyeljük magunkat és nincs “éles helyzet” 😊
Ti hogy vagytok?
Stefi? Ancsa? Mindenki? :) xxx
Netti, szerintem nagyon okosan csináljátok. Ha jönni akar, majd jön, de ha nem, úgy is jó - ti már egyébként is bizonyítottatok!
Valaki kérdezte, hogy vagyok, remekül, köszönöm, semmi különöset nem érzek most, de tényleg, egyáltalán semmit, a múlt hónapban a 2. két hétben úgy fájt a cicim, hogy majdnem megőrültem, most semmi ilyesmi. Ez azért így jobb. Továbbra is hőmérőzgetek, de nem biztos, hogy jól csinálom, majd a végén, ha megjött, kiderül. Összességében nem érzem, hogy most ez egy "sikeres" hónap, de abban sikeresnek ítélem, hogy valóban sikerült lelazulni, nem görcsölök a teherbeesési témán. Ugyanakkor ebbe a topikba mégis mindig visszajövök, mert azért természetesen mégiscsak foglalkoztat.
Ja, és őszintén szólva nagyon élvezem a védekezés nélküli szeretkezést..... most nem bánnék még pár ilyen hónapot.
Rita
Én kérdeztem Rita. Egyébként miért fulladt kudarcba a hőmérőzés a múlt hónapban? 😁
En is egy jó hónapja vezetem először ezt.. hát egyenlőre nem tiszta még Nekem sem 😀 .. ráadásul elfelejtettem lefotózni a múlt havit és ahogy újra indult a ciklus,eltűnt a múlt havi táblázat..🙈😁 de fizetőset nem akarok , jó ez így... mindenesetre emlékszem nagyjából hogy volt.
Ui: Elhiszem, hogy jó a kontrol nélküliség 😉
Rita vagyok, azért, mert először is merülőben volt az elem, csak nem vettem észre, és nem értettem, miért 35.2 az ébredési hőm, amire különben azt olvastam, hogy az már kb a kihűlés, én meg teljesen jól éreztem magam.
Na, mondom, valami nem stimmel. Hát nem, ráadásul ki is jelezte, hogy merül az elem, csak nem tudtam, hogy az az...
Úgyhogy el is mentem elemet venni, láttam ilyen nagyon piciket, na, mondom, ez biztos jó lesz. Ahha, hazaérve látom ám, hogy ez speckó, hallókészülékbe való elem. De még rá is volt írva! Nekem meg eszembe sem jutott, hogy közelebbről megnézzem, úgy örültem, hogy találtam ilyen piciket.
Szóval így aztán elengedtem a dolgot. Most elvileg jó minden, de nem néz ki túl jól maga a görbe. Habár természetesen lehet erre is magyarázat, meg még csak az első hónap, hogy követem, de nekem mégis gyanús, hogy nem oké valami. Az biztos, hogy minimum a következő hónapot is végigfigyelem, aztán, ha ilyen fura marad, irány a doki.
Netti, én például a felelősségvállalástól folyamatosan rémüldözök, főleg, mert most fogunk egy 35 négyzetméteresből egy 51 négyzetméteres lakásba költözni a másodikon... hát, nem túl ideális egy kisgyereknek... erre mondjuk anya azt szokta mondani, hogy egy gyereknek nem családi ház kell, hanem család, az meg már most is vagyunk ketten a párommal. Ugyanakkor mégis... mi van, ha sérül, ha rossz lesz neki? Mi van, ha később sem tudunk házba költözni, és csak szomorkodik meg unatkozik, ha nem tudunk kimenni? És ezért valami baja lesz? És ha később nagyobb lesz, és nem érzi majd elégnek a személyes teret? És ha tesója is lesz? Hogy adunk majd meg nekik mindent? Ez a legnagyobb félelmem.
Na, de milyen érdekes, hogy te kérded ezt, pedig már van 2 nagy gyereked. Ebből is látszik, hogy az ilyesmi mindig kihívás, ezek szerint nincs olyan, hogy már rutinból megy :)
Lányok.
Ez lehet, hogy rossz a teszt és száradásit hagy a Clearblue?
Végül mégsincs egyenlőre peteérésem mert csak a méhem/petefészek görcsölget, de semmilyen nyák, .. viszont napok óta úgy émelygek. Gondoltam.. á.. biztos a peteérés .. de tegnap olyan nem jól voltam,minden szagra érzékeny,azt hittem benyeltem valamit... a párom viszont gyanakodott, így ma reggel csináltam egy tesztet.
Ti is látjátok?Vagy ez száradási? Én már nem tudom mit gondoljak.
Holnapra veszek másikat..
de ha ez a múlt hónapról (máshogy nem lehet),akkor meg iszonyú halvány.. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!