Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Na, Netti, ez jó információ, hogy a Clearblue ezt is bejelzi! Ha oda jutok, majd észben tartom.
Sajnos nekem a hőgörbém nagyon nem oké, kb mintha lett volna repedés, de aztán nem termelődött a progeszteron normálisan, és totál visszaesett. Mérni fogom továbbra is és figyelem, most még nem akarok elhamarkodottan orvoshoz rohangálni, de azért aggódom. Érdekesség, hogy a múlt hónapban a vélt ovuláció napjától kezdve úgy fájtak a melleim, hogy majdnem megőrültem, viszont a hőmet, ugye, nem követtem. Most követem, és gáz, viszont nulla mellfájdalom van. Biztos, hogy valami nagyon más, mint legutóbb. Arra tippelünk, hogy ugye fogamzásgátló abbahagyása utáni 3. hónapban vagyok, és a szervezetem még nem tért magához. Egyelőre figyelek és várok, nem akarok össze-vissza szedni semmit, hogy aztán még jobban bezavarjon.
Engem is érdekel, ki hogy van? Ancsa, nemsokára kiderül! Mi is veled izgulunk.
Sok jó információt kaptam tőletek, lányok, köszönöm.
05.29.-én volt meg utoljára
06.25.-én nem jött meg azóta sem
Most 07.22.-én lenne esedékes cikus.hu szerint
Netti,nem fogytam de nem is hiztam egy dekát sem,súlyom ugyanannyi,de valami csak változott az uram észrevette
Ő kamionozik ált. 1-2 hetente jön haza,mondjuk mostanában hetente
Tünetem???? Hát nem tudom,néha fura a gyomrom de ez lehet az időtöl is olyan mintha émelyegnék de mégse
Állandóan aludnék,szárad a böröm a hajam olyan prüd,körömágy böröm be van szakadozva,néha olyan mintha szorulásom lenne, mell nagyobbodás,néha érzékeny is de nem mindig,szomjuság,meg a puffadás
Jó ezek lehetnek tünetek de azon túl bármi más
Most úgy vagyok nem élem bele magam már semmibe,sőt nem is hiszem hogy baba van a dologban
A cisztárol annyit,szomszédomnak sajnos volt szinte minden féle ami csak létezik,sajnos
33 éves már 8 beültetésen van túl,sajnos nem maradt meg nála egy sem
Naaa ő mondta neki halvány pozi tesztje nem lett a 10 év alatt egy sem cisztától
Úgyhogy legalább ez rendben lenne
Ancsa drága,
En sem hiszem,hogy ciszta.
A tünetek szerint persze bármi lehet ,de azért sok az egybecsengő..:)
Drukkolok nagyon
Már csak pár nap és megtudjuk.
25-én mész nőgyógyászhoz? Reggel? Izgultunk érted ♥️🙏🏼😊
Lányok.
A mai és tegnap esti szerintetek már negatív?
Hát én így sosem jártam még lh teszttel ,pedig pár hónapja csinálom.
Miért marad ilyen erős? Vagy csak erősebb volt most és lassan ürül ki?
Hát nem értem :D
Pont tegnap “osztottam tanácsot” valakinek ezügyben erre egyből meg viccel a sors 🙈😁
Szerintetek ez még pozi vagy már negatív?
És itt a hőgörbe :
Netti!25.-én 16:20-ra megyek,annyit nagy nehezen eltudtam intézni,hogy 26.-án szabin leszek ha elküldene laborba
Állítólag itt nem csinálnak uh-t,csak időpont után pedig a nögyászat mellet van az uh rendelés
A teszted sztem még mindig pozi,vagy fogalmam sincs
A hőhöz nem értek,életembennem csináltam,nem is tudom hogyan kell
Netti, ez a hő is elég érdekes, nekem is egy kicsit ilyen össze-vissza, ma reggel is felment, már harmadjára a hónapban... aztán, fogadjunk, majd 2 nap múlva visszamegy...
Ovulációs tesztről annyit, hogy a sógornőm pontosan abban a hónapban lett terhes, amikor a teszt abszolút semmit nem mutatott, és elkönyvelte, hogy nulla peteérése volt. Szóval nem tudom. Én is pozitívnak látom még mindig amúgy, de egy kis szex sosem árthat ;)
Ancsa, és amúgy hogy vagy? Változatlan a helyzet? Teszteltél azóta?
Köszönöm,jól vagyok,azóta sincs semmi
Tesztelni nem akarok,bár már az is megfordult a fejemben,mivan ha múlt hónapban csak úgy nem jött meg,és az amit irtam nyálkás folyás peteérés volt,és akkor pont most jött össze
Komolyan mondom ez már vicc
4 éven keresztül minden mensi elött reménykedtem,hogy naaaa majd most
Ott tartok belefáradtam de NAGYON
Kezdem elkönyvelni már nem is lehet
Ez nem hiszti vagy panasz,csak sajnos így kell már hozzáállni
Jaj, elhiszem, nagyon nehéz lehet. Együttérzek veled. Mi nem próbálkozunk régóta egyáltalán, de könnyen elképzelhető, hogy ugyanígy fogunk járni.
Csinálj valami jót a hétvégén! Strand, kirándulás, ilyesmi.
Hello mindenki ☺️
Mára már negatív egyértelműen az lh teszt,
Koszi a segítséget. :)
Drága Ancsa,elhiszem,hogy kikeszit. ♥️
Mi még csak december óta vagyunk benne és már így is bele tudok érezni a helyzetedbe 😕
Tényleg lehet egy kicsit el kellene engedni a témát, sok helyen olvastam, hogy amikor feladták, akkor lett baba.
Persze, ha azért adja fel az ember,hogy akkor lehet majd lesz baba, könnyen továbbra is bennemaradhat az izgulás , vajon most sikerült-e témakörben 🙈 nem egyszerű ez 🙁
Én tegnap óta elkezdtem használni teljesen természetes progeszteron krémet. ( rövidebb ciklus, barnázás,pms tünetek, pajzsmirigy alulműködés esetén egyébként is ajánlatos nekem) - kiváncsi vagyok, ha sikerült a megtermékenyülés, segíti -e a megtapadást.
Egyebkent én úgy vagyok vele, nagyon szeretném ha sikerülne, de ha nem fog,annak is úgy kell lennie és úgy is minden rendben.
Persze Nekünk már van gyermek és nagyobbak , így könnyebben jutottam ide. De volt pár hónapja mikor már kikészített. Nagyon szerettem volna, Totál úgy éreztem terhes vagyok, tesztek tömkelege, máson sem járt az agyam. Minden tünetek figyeltem, éreztem.. nagyon durván nyomtam.. Azt éreztem néha, ebbe simán bele lehet kattanni.. nagyon kemény :( Aztán egyszer csak, miután megjött,elengedtem, hogy oké. Nem akarom ezt csinálni. Nem kell ez az ideg nekem.
Kicsit megpihentem,összeszedtem magam. Most azt gondolom pár hónapig megpróbáljuk , ha a testem alkalmas rá és úgy kell lennie, jönni fog a baba. Aztán meglátjuk ez a hozzáállás mit hoz az életünkbe :)
Persze a baba nem összejövetele is felhőt egy csomó nehéz érzést amellett, higy nem lett baba. A “ nem vagyok elég jó” “képtelen vagyok megadni neki” ,a “ kevés vagyok “ stb teljesen természetes érzések egyike pl. ( férfiaknál is) Ezekkel sem árt szerintem ilyenkor foglalkozni,persze ez már egyéni dolog.
De lehet ad egy könnyebbséget,ha tudjuk,hogy akkor is teljes értékű emberek vagyunk,ha épp nem jön össze a fogantatás egy ideig. Vagy egy újabb élet születése általunk. Mert ez nagy felelősséget és elvárást rakhat ránk . Nekem pl érdekes volt végiggondolni miért akartam pár hónapja még görcsösen..
Ancsa joövőhéten kiderül. Drukkolunk nagyon ♥️♥️♥️
Azért ne add fel a reményt. Próbálj meg csak pozitív dolgokra gondolni.
Ha más nem,azért,hogy jobban érezd magad ♥️😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!