Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Hello lányok :)
Ma vagyok a 6.DPO -n :) Izgi
A melleimet most érzem, de a progi krém simán befolyásolhatja.
A hő is szép egyenlőre, nem esett vissza ovu után, tartja magát 36.9-37. ( múlt hónapban visszaesett 2-3 nap után és nem is volt ilyen egyenletes) No de ez a második hónap végülis. Még mindig tanulom a dolgokat.
Szurkálások vannak a méhemben,hüvelyben, de a múlt hónapban a petefészek körül olyan durva gorcseim voltak,hogy azokhoz képest ez semmi 😁 tehát 🤷♀️😁
És ugye a jó pár hónap alatt az ember lánya megtanulta, minden !!! tünet előfordulhat. Első biztos jel a menzesz elmaradása. (Illetve ugye Ancsa esetében az előző terhességnél még az sem volt 🙈) Így legyünk okosak 😁
Tehát nyugi és relax. Tegnap kirándultunk a kicsivel,akire vigyazom meg a lányommal, párommal. Nagyon jó volt.
Ancsa holnap a nagy nap ♥️ 😊
Megy a drukk mindnyájunknak. ☺️Xxx
Koszi a megnyugtatását Rita 😘 xxx
Sziasztok!
Igen,holnap a nagy nap
Este megis ijedtem,annyira nyilalt a hüvelyembe mintha kést szúrnának belém,de utánna eltudtam aludni,azóta nincs semmi
Az tuti,hogy hót ideg vagyok,ez a nap lesz a leghosszabb
Néha mostmár émelygek,meg a mellem ma nagyon fájt,nem nehéz csak fájdalom volt,de az is elmúlt
Drukkoljatok,én is szoritok mindenkinek
Rita,Netti,kérdező stb jól vagytok???
Ancsa drukkolok a holnaphoz!!
Csajok nektek is!
Nekem szerintem meg jön rendes mensi tüneteim vannak mellem nehéz, derekam fajdogal, a hom 36.9 tartja a szintet de ennyi 27re nem várnám de most azt érzem hogy nincs ott semmi 😔 de azért olvaslak titeket és drukkolok NEKTEK.
Szonja voltam
Sziasztok,
Szonja, örülök, hogy Te is itt vagy köztünk.
Mióta próbálkoztok? A mensis tünet bármi lehet. Annyi mindent olvastunk már,tapasztaltunk.. amig nem jön meg,szerintem bármi lehet ☺️♥️
Ancsa, megy a hatalmas drukk 🍀🤞🏼🥰
Köszönöm, minden ok. Hő egyenletesen 37 már 3 napja, előtte is csak felmenő ág van ovu óta. Lehet a progi krém segít fenntartani a hőt? Vaaagy.. lehet akár jó jel is.. DPO 7 ☺️🤞🏼
Egyébként munka, munka és meleg 😁 tehnap majdnem bealudtam míg masziroztam.. azért ilyenkor maszirozni... kikészit ez a meleg,..pedig én általában fázós vagyok 😂 ( Angliában a nyár sem olyan meleg,de most nagyon jó idők vannak 🙏🏼😊)
Mindnyájunknak csodás napot kívánok :)
Nekem lassan elmúlik ez a fura menstruáció, már nagyon várom.
Valahogy nagyon nyár van, ma csak simán hevernék valami strandon egész nap, szinte fáj ez a munkanap. Nem baj, nemsokára szabi.
Kicsit stresszelek, más ügyekből kifolyólag, de szerencsére a párom tudja, hogy erre már túlságosan rá vagyok stresszelve (lakásfelújítás komplikációk), és átveszi az egészet, ő szívesen intézi és egyáltalán nem stresszel rajta. Boldog vagyok, hogy ilyen megértő, rendes a szerelmem. Szóval mégis szép az élet :)
Amúgy pedig nagyon kíváncsi vagyok, mit mond ma Ancsának a doki.
Rita
Nagyon rendesek vagytok,hogy gondoltok rám!
Nagyon-nagyon ideges vagyok mi lesz ma!???😡
Rita,igen nagyon jó mikor ilyen megértő párja van az embernek!😉
Az enyém is ilyen ezért is szeretném ha végül baba lenne a dologba,nem azért,nem nagyon mondja mert tudja,hogy nekem ez fáj amiért még nem jött össze,de látom rajta nagyon szeretne egy saját gyereket
Imádja a fiamat,de akkor is!
Drukkoljatok nekem!!!😬😬😬😘😘😘😘
Naa,sziasztok
Hát anyit értem el hogy beküldött a megyeszékhelyre hüvelyi ultrahangra
Levette a rákszüréshez a kenetet
1 hétre kb adtak volna idöpontot uh ra délelőttre ami nekem nem jo
Én meg felkaptam a vizet felmentem a netre és találtam egy magánrendelést,esküszöm rohadt nagy szerencsém van holnap 8:15-re van időpontom a következő 31.-én 11 körül lett volna
De csajok most olyan mintha vizsgált volna hüvelyen keresztül de szinte egy pillanat volt
Azt mondta szerinte vagyis a diagnozisra azt mondta negativ
Akkor szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!