Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Egy ideje gyengének érzem magam nem nagyon van étvágyam,és elég sokszor szédülök is nemtudom mitörténik,de szerintem ez nem terhesség miatt van..
Ti h vagytok?
Sziasztok!
Ancsa, nagyon örülök, én is megkönnyebbültem! Most már rendeződni fog minden.
A hiszti teljesen normális, néha mindenki ilyen, én is, engedjétek meg magatoknak, hogy néha nyűgösek legyetek. Elmúlik. Meg hát a hormonok...
Jó volt a hétvége nagyon, újult erővel jöttem dolgozni, de kb mindenki szabadságon van, és semmilyen projektemmel nem tudok haladni :) 2 hét múlva nekem is szabi, szóval szerintem kb szeptemberben kezdődik újra az élet teljes sebességgel itt a melóban. Ez azért nem teljesen jó, mert ilyenkor sok időm van agyalni meg cikkeket olvasgatni :)
Egyébként tök jól vagyok, méregetem a hőmet szorgosan és örömmel látom, hogy továbbra sincs az az "ugrálás", mint az előző ciklusban már a legelején. Remélem, lenyugszanak a kedélyek az agyalapi mirigyemben :D
Ne felejtsétek el, hogy a PMS tünetek koraterhes tünetek is lehetnek. Ugyanakkor tudom, milyen az, amikor az ember szinte teljes bizonyossággal tudja, hogy nincs odabent senki, én is így voltam. Durva PMS tünetek, más, mint máskor - de valahogy mégis TUDTAM.
Ugyanakkor - egy kis remény mégis, ilyenkor is van :) Szorítok mindenkinek, ahogy mindig, és kíváncsian olvasok mindenkiről, hogy hogy van!
Rita
Sziasztok :)
Én jelentem még mindig hisztis vagyok 🤬🙈😁
Egyszerűen napok óta nem tudok aludni ...
kb hajnal kettő mire el alszom és 6-kor kipattan a szemem.
Persze ettől mar hányingerem van és totál hozzásegít a robbanékonyságomhoz.. 🙈😁
A hőm ( hidegrázás miatt egészen véletlenül csekkoltam tegnap később is) öt nap magasabb után leesett 36.8-ra és ma reggel is csak 36.9 már, nem ment vissza 37-37.1 -re.. de nem nagyon hat meg.. Kicsit elengedtem a dolgot..
inkább az idegesít miért nem tudok aludni.
Mindemellett készülök a nyaralásra én is Rita :))) két és fel hét és megyünk haza 🙏🏼♥️☺️
Már nagyon hiányzik egy kis kikapcsolódás :)
Szép napot mindnyájunknak
Egy multicégnél irányítok egy bizonyos folyamatot Európára.
Amúgy alapból tanár vagyok :) próbálkoztam is vele, de nekem azért fontos volt, hogy anyagilag is tudjak fejlődni... szóval a közoktatást gyorsan otthagytam, vállalkozni próbáltam, de nem voltam elég ügyes.
Így most multi :) és kövezzetek meg, nagyon szeretem, ráadásul nagyon biztonságos cég, ha sikerül teherbe esni, egyáltalán nem kérdés, hogy visszavárnak-e.
Sziasztok!
Megjött a labor eleje
Tsh:4.64
Fsh:10.3
Lh:4.9
Öszradiol:144
Tesztoszteton:0.97
Az anti-müller,androsztedion még készül
Valaki érti?
Azt tudom a tsh magass,meg kb:2.5 körül lenne jó ha terhességet tervez az ember
A pajzsmirigy antitest tpo az nekem nagyon magass 967 volt kb 2 honapja is,de bem adtak rá semmit csak szelént javasoltak
Naaaa ezen a nőgyógyász nevetet
Rita, miért köveznénk meg?! Ugyanmár :)
Tök jó,hogy szereted és ilyen jó helyed van. Az a lényeg,hogy szeressük a munkánkat :) minden nap csináljuk. Főképp ,hogy anyagi biztonságot is nyújt :) Sokan szeretnének így dolgozni. Biztos vagyok benne.
Ancsa, referencia értékek nélkül nem nagyon látom át, de én is pajzsmirigy alulműködéssel vagyok kezelve 16 éves korom óta, magas Anti Tpo -val ami ugye autóimmunitást mutat. Tegat nekem a Hashimoto fele pajzsmirigy alulműködésem van ami így glutenerzekenységgel is társul már( az is autoimmun állítólag). De kezelve van és hála Istennek mindig könnyen állapotos lettem. -Remelem most is így lesz-
Keress egy jó endokrinológust. Az a kulcsa mindennek ♥️
Nekem DPO 12, tegnap halvány rozsaszines huvelyváladékom volt, ma semmi. Gondolom meg fog jönni. Nagyon olyan érzés. De egyenlőre várok. Ha kitolja a ciklust a krém 28 napra , mar szuper az első hónapra :)
Ti hogy vagytok?
Puszi mindenkinek. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!