Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Azért volt fura, mert egyrészt korán jött, bár valahol számítottam rá, másrészt elhúzódott 6 naposra, de mennyiségre kevés és alvadt. Ez mind-mind annak a tünete, hogy nem volt peteérés és nem termelődött a progeszteron.
Most egyelőre minden oké, a hőmérséklet is (múlt ciklusban már ilyenkor is ugrált, hogy csak néztem, ilyen 5-6 tizedeket összevissza), meg minden más is komfortos, tehát nem vagyok olyan Góbi-sivatag, mint az előző ciklusban voltam.
Remélem, mindenkinek szép hétvégéje lesz. Mi hétvégén családi banzájra utazunk, és összekötjük némi kirándulással, szóval nem fogok írni, de hétfőn újra jövök és visszaolvasok hűségesen. Addig is vigyázzatok magatokra!
Rita
Érezd nagyon jól magad a családi bulin :)
Szuperul hangzik,
Örülök, hogy rendeződni látszik a hő is :)
Szép hétvégét mindenkinek
Jelentem ez a hónap is sikertelen 😢 most az augusztus ki marad munka miatt majd szeptemberre újra neki fogunk de azért nektek drukkolok!
Szonja voltam
Sajnálom Stefi. :(
De majd szeptemberben! ♥️
Addig is próbálj meg kikapcsolódni és élvezd az augusztusi nyarat :) xxx
Netti összetévesztesz Szonjával
Szonja sajnálom hát ha szeptemberben sikerül...
Figyeljetek már?
Az létezik,hogy mesi nem volt de attóél peteérés van?
Most nagyon olyan tüneteim vannak
Hála istennek megjött!!!!
Azt mondta az orvos,akkor van nagyon nagy baj ha nem jönne meg magától
Igy valoszinű hogy a pajzsmirigy,vagy hormon,nem pedig a változókor,ami jár azzal ahogy én jártam egyik naprol a másikra elmarad és ez már igy lesz
Ezért nem adott semmi gyógyszert ami meghozná
"Ne zavarjuk meg,nézzük meg mi történik"ezt mondta
Most megint pozitiv vagyok
Örülök neki h lassan rendben leszel Ancsa,és drukkolok a következő hónaphoz 👍
A többieknek is szintén szoritok...
hogy vagytok???
Sziasztok :)
Jajj ocsi Stefi, Szonjat akartam irni.
Ancsa, orulok, hogy rendezodik a dolog :)
( bocsi, gepen irok ma, itt nincsenek ekezetek)
Nalam egyenlore minden valtozatlan.
DPO 10., homerseklet egyenlore fent, 37, de PMS tunetek vannak boven. A mellem, az alhasam duzzadt, total mindjart megjon erzesem van par napja. Sokkal gyengebb, mint 7. nap este mikor irtam, de jon - megy a menzeszes gorcs.
Csinaltam reggel egy tesztet, negativ. Nem is ertem minek csinaltam egyebkent 10.DPO-n.. no mindegy. Most tuti nem csinalok egyet sem nemvartig, csak ha nem jon meg,. Kicsit nyugos vagyok es meguntam a tesztelgeteseket es szerintem ugyis megjon. Hiszti Panka vagyok kicsit bocsi :D
Oleles Nektek, Jelentkezem holnap.
Szep vasarnapot :) pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!