Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Nagyon tündérek vagytok😘
Egyébként varrodában dolgozok,elég drága kabátokat varrunk Olaszországba
Többet erröl nem mondhatok mert aláirtam a titoktartást
Amúgy görcsölök egy jó ideje,ezért hittem azt hogy peteérés,a mellem úgy nő alig jön rám valami felső plusz aza fehéres-átlátszó folyás
Szerintem babó van a pociban Ancsa ♥️
És 25 előtt nem is tudsz vérvételre menni?
En nem tudom hogy bírnám ki 🙈 tesztelni is elkezdek idő nap előtt. Nagyon türelmetlen vagyok ilyen téren 🙈😁
Vagyis amikor érzi az ember, higy valami más, akkor már nem sürgető :) lehet azért vagy nyugodtabb és türelmes ♥️
Mindenestre nagyon drukkolunk.
A jelek nagyon biztatóak.
Mikor Én állapotos lettem anno a fiammal,épp esküvő előtt álltunk :)
A varrónőt kikeszitettem,mert egy héttel az esküvő előtt 2x kellett kiengedni a ruhát mell részen miután már szépen bevette.
Mindig mikor mentem vissza már kicsi volt 😂 Akkor még nem tudtam,hogy babó miatt ...
Az esküvő napján már csak melltartó nélkül jött rám a ruha és háát..eléggé tekintetet húzó is volt.
Apum a szertartáson mondta is anyumnak,szerinte jön az unoka.
Igaza volt 😂♥️
Netti,azaz igazság engem is nagyon érdekel sőt tulságosan is,de nem tudok mit tenni
A másik dolog pedig az,januárba kezdtem itt és nem nagyon akarok ugrálni,mert ugye bármi lehet
Amúgy elötte anyukámmal voltam itthon ápolásin,és azt nem tudom az beleszámit e majd a gyedbe,mert ha most ez baba,akkor március 4.irna a naptár akkorra meg még nem lesz mwg a 365 nap
Kiveszik belöle a hétvégét,ünnepet stb
Vagyis nekem azt mondta a könyvelönk
Ha valaki potosan tudná,azt megköszönném
Jajj drága,teljesen pozitív értelemben írtam a türelmet.♥️
Sajna én ezt a GYED dolgot nem tudom,de valaki biztos tud ebben érdemlegeset írni ♥️☺️
Képzeljétek,lehidaltam!
Most irt rám az egyik munkatársam messengeren,idézem:
"MEGVAN VÁLTOZVA AZ ARCOD,NEM VAGY TE VÉLETLENÜL KISMAMA"
Neki 2 gyereke van
Naaaaa neki tuti nem mondtam semmit,honnan tudná,és még nem is biztos hogy igaz!
Érdekes!!!
Fúha! Én is ilyen vagyok, hogy észreveszem másokon... tényleg nagyon biztató, Ancsa! :D
Minekünk ma lett volna úgy, hogy ha ma együtt vagyunk, akkor van kb a legnagyobb esély (ma vagy holnap peteérés), de nem volt kedvünk, inkább összebújtunk és néztük a napfelkeltét. Este meg későn ér haza, én biztos nem kelek fel ezért ;) Azt mondtuk, hogy olyan együttlétből ne foganjon senki, amihez nincs akkora kedv. Ilyen is van :) Aztán ha valamelyik másikból, pl a szerdaiból megfogan, akkor hajrá. Na, így értem azt, hogy nem görcsölünk. De azért drukkolok magamnak is, meg mindenkinek. És most főleg Ancsának!
Drukkolok Rita
Azt mond meg mit láthat az arcomon?
Mert én semmit se veszek észre rajta
Hát, én nem az arcukon láttam, hanem egy ilyen álmatag aurája lett a csajoknak, valahogy más az egész benyomás. És már nagyon korai terhességet is észrevettem így, persze, nem szóltam. Az unokatesóm terhességét is észrevettem, amikor karácsonykor találkoztunk, és képzeld, még ő maga sem tudta akkor! Épp pár napja késett neki, tehát a kicsi már vidáman osztódott a méhében, de ő nem gondolta, hogy ilyen hamar összejön, én meg magamban elkönyveltem, hogy na, akkor nemsokára jön a bejelentés. Hát jött is.
De tényleg fogalmam sincs, hogy miből tudtam, csak tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!