Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/387 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tündérek vagytok😘

Egyébként varrodában dolgozok,elég drága kabátokat varrunk Olaszországba

Többet erröl nem mondhatok mert aláirtam a titoktartást

Amúgy görcsölök egy jó ideje,ezért hittem azt hogy peteérés,a mellem úgy nő alig jön rám valami felső plusz aza fehéres-átlátszó folyás

2019. júl. 11. 15:06
 162/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Szerintem babó van a pociban Ancsa ♥️

És 25 előtt nem is tudsz vérvételre menni?

En nem tudom hogy bírnám ki 🙈 tesztelni is elkezdek idő nap előtt. Nagyon türelmetlen vagyok ilyen téren 🙈😁

Vagyis amikor érzi az ember, higy valami más, akkor már nem sürgető :) lehet azért vagy nyugodtabb és türelmes ♥️

Mindenestre nagyon drukkolunk.

A jelek nagyon biztatóak.

Mikor Én állapotos lettem anno a fiammal,épp esküvő előtt álltunk :)

A varrónőt kikeszitettem,mert egy héttel az esküvő előtt 2x kellett kiengedni a ruhát mell részen miután már szépen bevette.

Mindig mikor mentem vissza már kicsi volt 😂 Akkor még nem tudtam,hogy babó miatt ...

Az esküvő napján már csak melltartó nélkül jött rám a ruha és háát..eléggé tekintetet húzó is volt.

Apum a szertartáson mondta is anyumnak,szerinte jön az unoka.

Igaza volt 😂♥️

2019. júl. 11. 16:17
 163/387 anonim ***** válasza:
100%

Netti,azaz igazság engem is nagyon érdekel sőt tulságosan is,de nem tudok mit tenni

A másik dolog pedig az,januárba kezdtem itt és nem nagyon akarok ugrálni,mert ugye bármi lehet

Amúgy elötte anyukámmal voltam itthon ápolásin,és azt nem tudom az beleszámit e majd a gyedbe,mert ha most ez baba,akkor március 4.irna a naptár akkorra meg még nem lesz mwg a 365 nap

Kiveszik belöle a hétvégét,ünnepet stb

Vagyis nekem azt mondta a könyvelönk

Ha valaki potosan tudná,azt megköszönném

2019. júl. 11. 16:30
 164/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Jajj drága,teljesen pozitív értelemben írtam a türelmet.♥️

Sajna én ezt a GYED dolgot nem tudom,de valaki biztos tud ebben érdemlegeset írni ♥️☺️

2019. júl. 11. 16:45
 165/387 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljétek,lehidaltam!

Most irt rám az egyik munkatársam messengeren,idézem:

"MEGVAN VÁLTOZVA AZ ARCOD,NEM VAGY TE VÉLETLENÜL KISMAMA"

Neki 2 gyereke van

Naaaaa neki tuti nem mondtam semmit,honnan tudná,és még nem is biztos hogy igaz!

Érdekes!!!

2019. júl. 11. 18:46
 166/387 anonim ***** válasza:

Fúha! Én is ilyen vagyok, hogy észreveszem másokon... tényleg nagyon biztató, Ancsa! :D

Minekünk ma lett volna úgy, hogy ha ma együtt vagyunk, akkor van kb a legnagyobb esély (ma vagy holnap peteérés), de nem volt kedvünk, inkább összebújtunk és néztük a napfelkeltét. Este meg későn ér haza, én biztos nem kelek fel ezért ;) Azt mondtuk, hogy olyan együttlétből ne foganjon senki, amihez nincs akkora kedv. Ilyen is van :) Aztán ha valamelyik másikból, pl a szerdaiból megfogan, akkor hajrá. Na, így értem azt, hogy nem görcsölünk. De azért drukkolok magamnak is, meg mindenkinek. És most főleg Ancsának!

2019. júl. 12. 09:47
 167/387 anonim ***** válasza:
Rita voltam.
2019. júl. 12. 09:49
 168/387 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok Rita

Azt mond meg mit láthat az arcomon?

Mert én semmit se veszek észre rajta

2019. júl. 12. 10:07
 169/387 anonim ***** válasza:

Hát, én nem az arcukon láttam, hanem egy ilyen álmatag aurája lett a csajoknak, valahogy más az egész benyomás. És már nagyon korai terhességet is észrevettem így, persze, nem szóltam. Az unokatesóm terhességét is észrevettem, amikor karácsonykor találkoztunk, és képzeld, még ő maga sem tudta akkor! Épp pár napja késett neki, tehát a kicsi már vidáman osztódott a méhében, de ő nem gondolta, hogy ilyen hamar összejön, én meg magamban elkönyveltem, hogy na, akkor nemsokára jön a bejelentés. Hát jött is.

De tényleg fogalmam sincs, hogy miből tudtam, csak tudtam.

2019. júl. 12. 13:21
 170/387 A kérdező kommentje:
helló csajok, nagyon örülök hogy még mindig ennyien vagyunk és támogatjuk egymást,mi a párommal már próbálkozunk megint reméljük ez a hónap már sikeres lesz.Nagyon drukkolok nektek,neked főleg Ancsa..
2019. júl. 12. 16:10
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!