Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?
Ó, nem tudom, mekkora a nyálkahártya, csak olyat akarok növeszteni. Minél egészségesebb hosszúságú a ciklus, annál valószínűbb, hogy van neki ideje kifejlődni. Nekem ezekkel a 21 naposakkal ugye nem sok esélye volt. Mert hát hiába van az embernek peteérése mondjuk a menzesz abbamaradása után mindjárt, az eléggé valószínű, hogy szegény nem tud megtapadni, mert az annyira korán van még, hogy nincs hol. Nekem legalábbis így magyarázták.
Drukkolok nagyon a vizsgálat miatt, Ancsa!!
Mi most utazunk az elkövetkező napokban, szóval nem valószínű, hogy fogok írni, de továbbra is mindenkinek nagyon szorítok, hogy egészséges legyen. És élvezzétek ki a nyarat! Utána is jó lesz még, az ősz eleje mindig olyan szép és derűs, mi szoktunk még egy nagyot üdülni, mielőtt jönnek a fagyok.
Minden jót mindenkinek addig is!
Rita
Szombaton már mi is utazunk :)
Jó utat Rita! :) jó pihit :)
Sziasztok!
Netti,mi újság,megvolt a vizsgálat?
Egész nap te jártál a fejembe
Irj majd ha tudsz
Többiek mi újság?
Sziasztok
Nemrég értem haza.
Rosszul írtam, kolposzkópia volt.
De aranyos vagy Ancsa. Köszönöm 🥰
Hála Istennek minden rendben van.
Teljesen egészséges a méhszajam 🙏🏼☺️
Vettek kenetet azért és pár hét múlva lesz arról eredmény , de azt mondta a hölgy semmilyen sejtés elváltozás nincs, minden szép és egészséges 🥰
Egyébként nem fájt, de kellemetlenebb, mint egy sima rákszűrés.
Tovább tart mert ugye felhelyezi a kacsát aztán kenetet vett kétszer aztán meg ugye a mikroszkóppal a vizsgálat (ami monitorral mutatja is a képet) is pár percig tart.
Kellett néhány mély levegőt vegyek azért, de En egyébként is elég érzékeny vagyok mikor a méhszájam érintett.. No meg ugye ezt ki szereti ?! 🤷♀️🙈😁 senki ..
Mindazonáltal meg kell említsem mennyire pozitív csalódásom volt.
Ugye az Angol egészségügy nem a legjobb hírben áll, tehát ezt a pozitív tapasztalatot szeretnem megosztani veletek. Ilyet én még sosem tapasztaltam.
A vizsgálat előtt a doktornő feltette a kérdéseit, elmagyarázta mi lesz. Aztán ugye vetkőzés külön szobában ( kikeszitett lepedő ,amit magam köre kellett tekertek, hogy ne érezzem magam hülyén , betét diszkréten kikeszit be a vizsgálat utánra.)
Majd visszamentem a vizsgálóba,ahol a doktornő és a nővérek vártak. Felsegítettek a székbe kedvesen.
Egy nővér a vállamnál maradt, egy pedig a lábamnál segédkezett a doktornőnek. Az a nővér,aki a vállamnál volt, VÉGIG!!! simogatta a kezem, nyugtatott, beszélgettek velem, kérdeztek honnan vagyok, család, stb stb.
Nekem volt már egy spirál amit anno rosszul helyeztek fel és végül ki kellett belőlem műteni, így sok rossz emlékem van abból kifolyólag a nőgyógyászati vizsgálatokról.. Tehát nagyon sokat jelentett ez a hozzáállás. Tényleg hálás vagyok erte. Mennyit számít mikor az ember egyébként is egy kiszolgáltatott helyzetben van.
A vizsgálat után kimentem felöltözni, Mád a doktornő várt , elmagyarázta az eredményt és elköszöntünk kedvesen egymástól.
Tehát túl vagyok rajta és minden rendben 🙏🏼🥰
Csomót korrigált a telefonom
Bocsánat 🙈
Remélem azért érthető volt 😁
Ui: DPO 3- napon vagyok és a hőm már 36.9- 37.0 ovu óta. 🙏🏼☺️
Holnaptól már nem hőmérőzök. Csak az ovu meghatározását akartam megvárni. Pihi és nyaralás.
Holnap repülünk :)
Ti hogy vagytok? Puszko xxx
Nagyon örülök Netti!
Már legalább valami pozitív dolog,meddig maradtok?
Ha megkérdezhetem hová való vagy?Mármint város!Jó pihenést!
Pusszantás mindenkinek!
Sziasztok :)
Szeged.
Egy hétre.
De szeptemberben jövünk újra, Tesómnak esküvője 🥰
Nem így volt tervezve, de Nekem ez a hónap elég stresszesen alakult egyébként eddig végülis, így biztos sikertelen lesz...
Elengedem. Igyekszem végre teljesen kikapcsolni és relaxálni.
Nektek drukkolok lányok.
Puszi ♥️♥️
Sziasztok lányok,
Hogy vagytok? :)
Mi ezerrel nyaralunk ,strand,fürdő, imádom 🥰🥰🙏🏼
Szombaton megyünk haza.
Nálatok mi újság?
Puszi xxx
Lányok!
Van egy pocaklakóm 🥰🥰🥰
Vasárnapra nem vártam, csináltam egy tesztet, (alsó) , de nem mertem még szólni.
A felső a mai 🥰♥️
Ti hogy vagytok?
Ölelés, puszi, szép napot xxxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!