Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
 341/387 anonim ***** válasza:
és Rita voltam, persze.
2019. aug. 6. 09:16
 342/387 Netti80 ***** válasza:

Drága Ancsa,

Sajnálom,hogy ilyen dolgokon mentek keresztül.

Azonban van egy csodálatos gyermeketek már, és ugyan nem a párod vér szerinti gyermeke, de a párod nagyon szereti.

Tudod nekünk is van egy éve egy adoptált gyermekünk. 18 éves!! Mielőtt hozzánk költözött, nem is gondoltam volna,hogy valaha úgy fogom érezni,a sajátom. Imádom a gyerekeket , de mivel régóta dolgozom,mint nanny( babysitter), mondom,ok, velünk lesz,szeretem, de azért ha jövőre mégis úgy dönt,elköltözik, nem fog fájni. Simán tudnám kezelni. Valahogy azokkal a gyerekeket,akikre vigyazom, simán el tudtam engedni. Csak egy nevelő - gyermek kapcsolat volt mindig.

És képzeld,egy év után, mind a ketten a párommal mégis úgy ragaszkodunk ehhez a sráchoz már, mint a sajátunkhoz. Persze ehhez kellett a kölcsönös kötődés, az,higy velünk lakik stb stb.

No,szóval ezzel azt akartam mondani, hogy a párod igenis érezheti a fiad felé ugyanezt. És ugyan persze ,akar még egy gyermeket,te is, de mind a ketten szerintem közösen fel tudjatok ezt dolgozni. Ez a férfi azt írtad szeret téged. Boldogok vagytok együtt. Ne told el magadtól ♥️

Értem miért írtad, de nekünk nőknek szerintem ez az anyaság kérdés egyébként is “mélyebb”mint a férfiaknak a gyerek kérdés .

Légy hálás,hogy ilyen párod van és ne ajánláss “butasagokat” azért mert úgy érzed kevés vagy neki. Nem vagy kevés!!! Nem azért szeretett beléd, mert gyereket akar tőled,hanem azért aki vagy.

Sokan vágynak ilyen kapcsolatra.

Menjetek el esetleg tanácsadóhoz, vagy csak beszéljetek erről sokat,de NE ENGEDD EL a kezét ezért! Ha menni akar persze az más tészta. De En úgy vettem le itt teljesen másról van szó!

Megerdemled a csodás párkapcsolatot és ha ő így is maradni akar,NE TOLD EL! Megoldjatok ♥️♥️♥️😊

2019. aug. 7. 12:51
 343/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Rita,

Simán boldogulnál a sajátoddal, ebben tuti biztos vagyok :)

Örülök, hogy jobban néz ki a hőgörbéd.

Nálam a hő menzesz 4. napja óta 36.6 -36.7 ..érdekes. Magasabb ,mint szokott hő elején ..🤷‍♀️🙈

Lehet mivel elindult valami ugye menzesz előtt, (és tuti elindult mert ugyanaz a teszt menzesz után pár nap nappal már hómező volt) a progi szint magasabb maradt és az ugye a hőt magasabban tartja.

Vagy tényleg volt ovum menzesz 3.napján..

De ez csak feltevés, lehet ez most ilyen hónap :)

Nem is izgat. Most valahogy minden úgy jo,ahogy van stádiumban vagyok. Készülök a nyaralásra (jövőhét vége) és addig meg ezerrel pörög a nyár. Mi szinte minden nap együtt vagyunk 🤞🏼😁 tombolnak a nyárral a hormonok 😁

Mi otthon leszünk ugye egy hétig,kertem időpontot rákszűrésre,ultrahangra, általános kivizsgálásra. Ugyan itt volt 3 hónapja ,de a magyar orvosoknak valahogy jobban bízom. Egy évre aztán megint letudva legalább :)

Puszi csajok xx

2019. aug. 7. 13:02
 344/387 Netti80 ***** válasza:
100%
* magasabb mint szokott hó elején - nem hő elején 😂😁
2019. aug. 7. 13:03
 345/387 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen a biztatást!

Én ezt azért vettetem fel a férjemnek mert nem akarok senkire rátelepedni mert az gusztustalan!Szerintem

Hétfőn megyek laborba prolaktin,inzulin reziszencia 3-pontos vizsgálatra,elég lesz kibirni,de valamit valamiért

Pusszantás mindenkinek

2019. aug. 7. 17:20
 346/387 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa azt elfelejtettem írni hogy tegnap tslálkoztam egy ismerősömmel akinek a lánya is ebben a cipőben van

Azt mondta:ha az anti-müller hormon alacsony de az FSH jó akkor még bizakodhatok

2019. aug. 7. 17:22
 347/387 anonim ***** válasza:

Hát nekem meg úgy néz ki megint megjött :( 20 napra.

Nem megyek még dokihoz, lehet, kiröhög... még csak 3. fogamzásgátlómentes hónap. De úgy reménykedtem...

Hát, fel a fejjel, majd a következő :D

Rita

2019. aug. 8. 14:48
 348/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Remelem mindenki jól van.

Rita sajnálom.

De biztos szépen minden be fog állni.

A fogamzásgátló tényleg jól összekavarja a dolgokat .. En is szedtem és meg is bántam..

De aztán szépen beáll minden. Türelem

És igen, fel a fejjel :)

Ancsa, milyen vérvételre mész pontosan hétfőn? Inzulin rezisztencia gyanúja miatt? Vagy miért kell?

Ancsa, te milyen teszt csíkot használtál ami mindig halvány pozitívra reagált neked a pajzsmirigy miatt? 10-es volt one step volt?

Nekem egyébként a hőm 36.6 körül van azóta is ( mivel ilyen furin magasabb lett egyből menzesz 3. napjától,csak maradt a csekkolas reggelente.. 🙈ennyit arról ,hogy nem figyelem ebben a hónapban 😂😂) és szerintem kimarad a peteérés is mert semmi jelét nem mutatja és ilyenkor (11.nap ) már bőven érezhető (tojasfehérjés nyák) formájában, és általában a 13.napon szokott lenni ovum. Ellöttem végül egy ovu tesztet is,látszik a teszt csík de nem erősen negatív..

Lehet most ez kimarad.. vagy tényleg hó elején volt. 🤷‍♀️😁

Készülünk haza, sok a munka,szóval eléggé el vagyok veszve.. 😊

Azért úgy egyébként aktívak vagyunk továbbra is 😁..

Nagyon várom már a kikapcsolódást :)

A gyerekek kedden repülnek, mi szombaton, szóval lesz egy kis kettesben eltöltött idő is mielőtt utánuk megyünk. 😉

Veletek mi újság azóta?

Puszi xxx

2019. aug. 10. 09:56
 349/387 A kérdező kommentje:

Sziasztok örülök h jól vagy Netti ,

Rita sajnálom de ebben a hónapban hát ha összejön

Ancsa veled mizu,Szonja??Barbi???

Mi ezt a hónapot kihagyjuk,és élvezzük a nyarat sok kirándulást tervezünk meg ilyesmit,összeszedem magam aztán szeptemberben újra próbálkozunk tovább 🥰

2019. aug. 10. 13:39
 350/387 anonim ***** válasza:
100%

Netti

Prolaktin hormon vizsgálat,és igen inzulin rezisztencia gyanu miatt 3 pontos vérvételre,nekem az exepil mártogatos ami 25-ös és facelle vizeletsugaras ami 10-es erősségű volt

Nekem azt mondta a doki,az hogy halvány az lehet terhesség de akkor erősödnie kell

Miért kérdezed Netti?

Pusszantás mindenkinek

2019. aug. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!