Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki júliusban nem várja...

Ki az aki júliusban nem várja a köv. Mensit?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat

2019. jún. 25. 14:07
 351/387 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Nálunk annyi van hogy most lépek be a termékeny időszakba,ugyhogy bele húzunk mint ahogy már 15 hónapja folyamatosan.

Viszont 2 hét mulva költözünk az új vidéki házunkba amit nagyon várunk,de persze ezermillió dolog van egy költözéssel...

Hátha az új környezet meghozza gyümölcsét ;)

2019. aug. 10. 16:59
 352/387 anonim ***** válasza:
100%
Jaa,Barbi voltam :D
2019. aug. 10. 17:00
 353/387 anonim ***** válasza:
100%

Fú, Barbi, de szuper!!! Egyszer nekünk is lesz egy szép nagy házunk nagy kerttel :) De egyelőre még szeretnénk a pici lakásunkba beköltözni... annyit szívunk a felújítással...

Minden jót kívánok a próbálkozáshoz!!

Rita

2019. aug. 12. 12:54
 354/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Ancsa, csak azért, melyik nem túl jó esetleg ha veszek.

De maradok a First response-nál.

Nálam tegnap kezdődött a jele a peteérésnek. (Tojásfehérjés nyák, szurkálások (érdekes, 3. Hónapban a bal petefészkem aktív.. )

Ma már reggel pozitív volt az lh teszt.

Aminek nagyon örülök, mert hosszú - hosszú idő után először végre nem 11. napon van peteérés, hanem 13.napon, tehát lehet 28 napos lesz a ciklus 26 - vagy rövidebb-helyett :) Tehát remélhetőleg szépen van ideje megvastagodni a méhnyálkahártyának egy esetleges babócának. Már mondtam is a páromnak,ebben a hónapban nem lesz peteérés valószínű.. de mégis van :)

Egyébként jól vagyunk, szinte minden nap együtt,ami vagy jó vagy nem, de most nagyon tetszik és sodródom az árral :)

Barbi, a költözés jól hangzik :) Sok boldogságot kívánok Neltek az új helyen.

Rita, kitartás :) majdcsak kész lesz.

Mikorra terveztek beköltözni?

Stefi, jó nyaralást, töltekezést, pihit :)

Én is nagyon érzem mar a szabit 🥰🥰🥰

Ancsa, mi újság , higy sikerült a vérvétel?

Puszi

2019. aug. 12. 14:30
 355/387 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hát megvolt,mindent betartottam

Már ki is jött az eredmény délután

A 60 perces inzulin:65.8

A 120 perces inzulin:62.7

Végülis erre volt kiváncsi az orvos mennyire esik vissza 120 percnél

Háááát nem nagyon és ez gáz

Kértem időpontot abból a központból amit az orvos ajánlott 08.29 18:15

Örülök,hogy ilyen hamarra lett,meglátjuk

A prolaktin az jó 142

Bizakodok!Irjatok majd mi lesz veletek

Pusszantás

2019. aug. 12. 19:19
 356/387 anonim ***** válasza:
100%

A jó prolaktin az jóóó!! :D

Hogy mikor tervezünk beköltözni - hát idén :D De amúgy novemberre már bent szeretnénk lakni.

Örülök a jó vaskos nyálkahártya hírének is!! :D

Velem nem tudom ,mi van, lehet, volt most egyből a menzesz után egy kósza peteérésem, a hőm nagyon azt mutatja. Meg az érzetek is, nem annyira tudtam, mi ez a fura fájó érzés (nekem is a bal petefészkem környékén, ami szokatlan), aztán beugrott. Meglátjuk, meglátjuk! :D

2019. aug. 14. 12:03
 357/387 anonim ***** válasza:
100%
Rita voltam persze.
2019. aug. 14. 12:03
 358/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Ancsa az értékek Nekem kínaiul vannak, de drukkolok ☺️🤞🏼

Mi mit jelent egyébként?

Rita, honnan tudod a jó vaskos nyálkahártyát? :)

A hőm kb nekem is így volt ebben a hónapban.

Ugye hó elején volt egy erős lh tesztem ( talán pozi talán nem ,de nagyon erős volt) aztán hő fel.

Most volt peteérésem tuti két napja (lh nagyon erős pozi) és ovum szerintem tegnap ..(estére mar negatív lh teszt)

Legalbbis a hő megugrott valamennyit ma reggelre.

No majd kiderül marad-e magasabban ..

[link]

Sajna a dokim Magyarországon szabin lesz mikor megyünk haza,de kaptam most péntekre itt időpontot nőgyógyászhoz, mivel 3. hónapja nagyon gyenge a menzeszem ( 2-3nap ) és konkrétan ovu utántól menzesz első napjáig szurkál a petefészkem / méhem.

Kolonoszkópia lesz. Kicsit izgulok, sosem volt még. Rákszűrés lett volna igazából ,mert ugye egy éve voltam, de inkább egyből ide utalt az orvos. Meg is lepődtem. 2-re megyek pénteken, drukkoljatok 🙏🏼♥️

2019. aug. 14. 16:04
 359/387 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

Netti,annyit értek én is,hogy a 120 percnél az inzulinnak vissza kellet volna esnie legalább 40 alá,de nekem olyan 62 körül maradt,de majd az orvos megmondja

Ez végül is végbél tükrözés Netti?

Hááát nem irigyelek,kitartás megy a drukk,

erre miért is van szükség?

Hétfötöl ln is kikapcsolok kicsit,elmegyünk Hévízre pár napra!😊

Pusszantás,Netti majd írj!

2019. aug. 15. 07:48
 360/387 Netti80 ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Értem Ancsa,

Drukkolok, hogy könnyen orvosolható dolog legyen,bármi is az 🥰

Nem, ez méhszáj/nyak kolonoszkópia. Esetleges elváltozott sejteket figyelnek ( hasonló mint a rákszűrés), csak itt valami anyaggal elvileg bekenik a méhnyakat / méhszájat, ami kimutatja ha volna elváltozott sejt ott. Ha igen, esetleg egyből leégetik,kezelik, nem tudom..

Általában ide rákszűrés után szokták küldeni az embert,ha nem volt túl jó az eredmény. Legalábbis ezt olvastam. No nekem azt a lépést átugrotta a háziorvos, de nem gond,mert ez konkrét képet mutat egyből.

Remelem nincs semmi gond és a 2-3 napos menzesz csak megtörtént és nincs szervi elváltozás a háttérben.. pár hónapja voltam ultrahangon, ciszta mentes voltam teljesen,minden rendben volt, de rákszűrés akkor nem történt.

Remelem fájdalommentes lesz a vizsgálat 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Puszkó lányok :) xx

2019. aug. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!