Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lettem fiatalon? 17/L

Terhes lettem fiatalon? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne hogy kik voltak hasonló helyzetben, mégis boldogok, és vállalták a babát? Miért ítélik el egyből azt aki fiatalon vállal be babát?

Anno ez normális volt most meg kinéznek kb mindenhonnan ha az ember várandós fiatalon!

Miért ennyire elítélő a világ? Te mit gondolsz erről?

Ui.: Nem anyám nyakára szülöm az ikreket.

2018. dec. 28. 12:15
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, jaaa hogy te mar terhes is vagy??? Hat... remelem szep kis csalad lesztek, mindig a gyereked erdekeit tartsd szem elott. Sztem nagyon korai, de sok sikert!
2018. dec. 30. 22:14
 42/49 anonim ***** válasza:
51%
Én 17evesen szűz voltam, és iskolába jartam
2018. dec. 31. 00:07
 43/49 anonim ***** válasza:

""Azért ítélik el,mert teljesen egyedül nem tudnád eltartani a babákat."

=> Nem értem, és ez másokra is vonatkozik, hogyha egy gyereket ketten hoznak össze, 2 szülője van, akkor miért lenne természetes dolog az, hogy mindent egyedül az anya vállaljon a nyakába, és miért természetes dolog, hogy az apa nyugodtan lépjen le, neki nincs felelőssége...

Ezt ti hogy gondoltátok?"

Nem természetes dolog, hogy az apa nyugodtan lépjen le, isten őrizz. Csak ha belegondolsz, hogy hány anyuka neveli egyedül a gyerekeit, és apuka csak a 20 ezer forintos gyerektartással járul hozzá... Nem, nem ez a normális, de sajnos erre is fel kell készülni. Ismerősöm 21 évesen lett terhes, tervezetten, házasságban. 8 hónapos terhes volt, amikor a férje 22 évesen meghalt egy munkahelyi balesetben. Sajnos bármi előfordulhat. Ugyanúgy elvárható, hogy a férfi tartsa el a gyerekeket egyedül, ha valamiért egyedül marad.

2018. dec. 31. 09:39
 44/49 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Szerintem szuperul dontottel h megtartod az ikreket. Enia fiatal anyuka vagyok, igaz nem 17 evesen hanem 20 evesen lettem terhes. Attol meg mert valaki fiatal igen is lehet STABIL parkapcsokata amire lehet gyereket vallalni. A sok lehurrogonak meg gratulalok a negativ energiajukat biztos nem tudjak mashova tenni. Gratulalok a picikhez es nagyon sok boldogsagot, turelmet, kitartast kivanok nektek 🙂

2018. dec. 31. 15:43
 45/49 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért valljuk be, hogy csak stabil párkapcsolatból nem lesz ruhája a gyereknek, és sajnos a mai világban a stabil párkapcsolat édeskevés. Sokan csak erre az egyre szülnek x gyereket, majd jönnek rá évekkel később, hogy hibáztak, mert hiába stabil egy lapcsolat, ha mondjuk apuka lerobban, van megszünik a munkahelye. Persze ez bárkivel megeshet, de fordítsuk meg a dolgot, ti szülőként is ilyen pozitívan reagálnátok le, ha a 17 éves lányotok teherbe esne?
2018. dec. 31. 19:54
 46/49 A kérdező kommentje:

Már 18😊 De köszönjük szépen, boldog új évet mindenkinek!

Van ruhácskája a kicsinek, és a munkahelyről meg annyit írnék neked sem fix hogy lesz. Ezt senki sem tudhatja de ilyen alapon akkor ne is éljünk?

2019. jan. 1. 01:27
 47/49 A kérdező kommentje:
kicsiknek*
2019. jan. 1. 01:27
 48/49 A kérdező kommentje:
Én anyukám is fiatalon szült + ikrek sosem voltam a családba / párom részéről sem ez olyan hihetetlen számunkra. Nem gondoltam volna soha, hogy egyszerre kettőnek adhatok életet!:)
2019. jan. 1. 01:28
 49/49 anonim ***** válasza:
És mikor szülsz? Milyen neműek? Mi lesz a nevük?
2019. máj. 12. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!