Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem védekeztünk. A "csúcsig"...

Nem védekeztünk. A "csúcsig" direkt fiygeltünk hogy ne jusson el a fiú. A mensesem fiatalon már megjött de még most sem ált be. Nagyon nagy kimaradások vannak benne, több hónap is. Mit csináljak? Lehetek terhes így hogy nem "élvezett" belém a fiú?

Figyelt kérdés

Jónapot!

Egy fontos kérdésem lenne Önhöz. elvesztettem a szüzességemet a barátommal. Azonban nem védekeztünk,ami tudom hogy probléma. A "csúcsig" direkt fiygeltünk hogy ne jusson el a fiú. A mensesem fiatalon már megjött de még most sem ált be. Nagyon nagy kimaradások vannak benne, több hónap is. Mit csináljak? Lehetek terhes így hogy nem "élvezett" belém a fiú? nagyon kérem válaszoljon!

2008. febr. 9. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz!! Nem csak akkor lehetsz, ha elélvez a fiú, az előváladék is tartalmazhat spermákat. Menj nődokihoz.
2008. febr. 9. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen lehetsz!

Nem egy embert ismerek,akik így lettek babásak.Ha tudod,hogy probléma,hogy nem védekezel,akkor hogyhogy nem húztatok gumit!?!?!?!?

Kicsi a valószínűsége,de megeshet.Erre egy személyesesetet akarok elmondani.Férjem majd 5 évig élt együtt előző nejével,és volt hogy nem is vigyáztak,mert a nő babát akart,de seh nem jött össze.Aztán egy kétgyermekes asszonnyal élt,és vele is csak vigyáztak,de nem lett baba.Én babás lettem,pedig csak 3*voltunk együtt abban a hónapban,és peteéréskor elég messze voltunk egymástól...és mégis.

Tehát,jobban tennél ha vennél egy tesztet...illetve ha sokáig nem jön meg jó lenne meglátogatni egy dokit.Nekem anno olyan 15-16 évesen állt be rendesen.Ha meg még benne vagytok a 72 órában,akkor gyerünk 72 órásért.(olyan 5-6ezer Ft.)

2008. febr. 10. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom felfogni, hogy egyes emberek miért csak a szex után gondolnak a védekezésre!? Előtte kell megoldani, nem utána szaladgálni 72 órás tabiért(ami még egy lónak is sok hormont tartalmaz)!!!

VÉDEKEZZETEK MÁR KÖNYÖRGÖM!

2008. febr. 10. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
A rendszertelen menstruációd miatt azonnal fordulj orvoshoz, hiszen már gyógyszerekkel szabályossá tudják tenni a mensit. Azt, hogy nem védekeztetek, nem minősítem, mert nincs jogom hozzá, de a véleményem annyi, hogy a mai világban már nem szabad felelőtlennek lenni. Mindig gondold végig, hogy mi milyen következménnyel jár, mielőtt cselekszel. A megszakításos módszert sem ajánlom, 50 - 50% az esélye annak, hogy sikerüljön a baba. Nem kell ahhoz csúcsra jutni, hogy megtörténjen a baj. Remélem ez jó lecke számodra, és legközelebb végiggondolod a cselekedeteidet. Védekezzetek!!!
2008. febr. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!