Nem védekeztünk. A "csúcsig" direkt fiygeltünk hogy ne jusson el a fiú. A mensesem fiatalon már megjött de még most sem ált be. Nagyon nagy kimaradások vannak benne, több hónap is. Mit csináljak? Lehetek terhes így hogy nem "élvezett" belém a fiú?
Jónapot!
Egy fontos kérdésem lenne Önhöz. elvesztettem a szüzességemet a barátommal. Azonban nem védekeztünk,ami tudom hogy probléma. A "csúcsig" direkt fiygeltünk hogy ne jusson el a fiú. A mensesem fiatalon már megjött de még most sem ált be. Nagyon nagy kimaradások vannak benne, több hónap is. Mit csináljak? Lehetek terhes így hogy nem "élvezett" belém a fiú? nagyon kérem válaszoljon!
Igen lehetsz!
Nem egy embert ismerek,akik így lettek babásak.Ha tudod,hogy probléma,hogy nem védekezel,akkor hogyhogy nem húztatok gumit!?!?!?!?
Kicsi a valószínűsége,de megeshet.Erre egy személyesesetet akarok elmondani.Férjem majd 5 évig élt együtt előző nejével,és volt hogy nem is vigyáztak,mert a nő babát akart,de seh nem jött össze.Aztán egy kétgyermekes asszonnyal élt,és vele is csak vigyáztak,de nem lett baba.Én babás lettem,pedig csak 3*voltunk együtt abban a hónapban,és peteéréskor elég messze voltunk egymástól...és mégis.
Tehát,jobban tennél ha vennél egy tesztet...illetve ha sokáig nem jön meg jó lenne meglátogatni egy dokit.Nekem anno olyan 15-16 évesen állt be rendesen.Ha meg még benne vagytok a 72 órában,akkor gyerünk 72 órásért.(olyan 5-6ezer Ft.)
Nem tudom felfogni, hogy egyes emberek miért csak a szex után gondolnak a védekezésre!? Előtte kell megoldani, nem utána szaladgálni 72 órás tabiért(ami még egy lónak is sok hormont tartalmaz)!!!
VÉDEKEZZETEK MÁR KÖNYÖRGÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!