Terhes lettem fiatalon? 17/L
Sziasztok!
Érdekelne hogy kik voltak hasonló helyzetben, mégis boldogok, és vállalták a babát? Miért ítélik el egyből azt aki fiatalon vállal be babát?
Anno ez normális volt most meg kinéznek kb mindenhonnan ha az ember várandós fiatalon!
Miért ennyire elítélő a világ? Te mit gondolsz erről?
Ui.: Nem anyám nyakára szülöm az ikreket.
Anyu 2 hónapnyi ismeretség után 16 évesen esett teherbe velem 38 évvel ezelőtt. Nos lett még 3 tesóm,de 30 év után mégis elváltak. Mai napig nem értem miért kellett akkor 4 gyerek. Nem a fiatalon szüléssel van a baj szerintem. Nem ismerik eléggé meg egymást és mikor jön a gyerek jönnek a gondok is. Nincs problémamegoldás és egyik fél sem enged, csak a maga igazát hajtja. Sok év(6év)után mertem bevállalni én is a fiamat, mert nem volt jó családmodell előttem, pedig mindig fiatal anyuka akartam lenni. Most meg már nem akar jönni a kistesó, mert lassan lejár a biológiai órám.
Ha megfelelő háttérrel rendelkezel, segítőkész szülők és szerető kedves, legyél nagyon boldog és ne törődj vele ki mit mond. Amúgy az emberek inkább irígységből gonoszak.
Sok boldogságot!
Nemsokára 18 leszek, 2 éve lassan dolgozok suli mellett, estin folytatom és idén érettségizem!
Apuka is dolgozik, nem taknyos 10 évesről van szó. De egy ismeretlen kérdezős oldalon nem is akarok bizonygatni.
Kitudja mikor adott volna meg újra az élet ikrekkel. Ja és kor alapján nem lehet érettséghez kötni az illetőt. Valaki felfogása 40 évesen sem ér fel néha
Kedves 6-os!
Nagyon drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön az a kistesó!!! Köszönöm a választ! :)
Kedves 9# !!!
Én alapvetően minimum 25 éves koromig már szerettem volna babákat, hisz hogy fiatalon látni felnőni őket ettől jobb nincsen. Nekem is édesanyámmal ezért olyan jó a kapcsolatunk. Köszönöm hogy írtál!❤️😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!