Terhes lettem fiatalon? 17/L
Sziasztok!
Érdekelne hogy kik voltak hasonló helyzetben, mégis boldogok, és vállalták a babát? Miért ítélik el egyből azt aki fiatalon vállal be babát?
Anno ez normális volt most meg kinéznek kb mindenhonnan ha az ember várandós fiatalon!
Miért ennyire elítélő a világ? Te mit gondolsz erről?
Ui.: Nem anyám nyakára szülöm az ikreket.
Azért nem kell verni a melledet, hogy 17 évesen terhes vagy, és jártál diákmunkázni.
Azért ítélik el,mert teljesen egyedül nem tudnád eltartani a babákat. Ráadásul gyerek vagy, mert érdekel mások véleménye.
Szerintem akád egy 40-80 éves ember is kikéri valaki véleményét attól még nem gyerek. De nem tudtam számodra attól gyerek valaki ha véleményt kér. A saját mamám aki 79éves néha kikéri a véleményem több dologgal kapcsolatosan is.
A másik meg senki nem veri itt a mellét :)
Nekem is úgy tűnik,mintha egy kicsit nagyzolnál vele,de minimum dícséretre vársz azért,merthogy te 17 évesen pusztán felelőtlenségből teherbe estél.
A "fiatalon vállal be babát",meg a "gyerekként esik teherbe ,mert annyira éretlen még,hogy a védekezés sem opció nála",aközött nagy különbség van.
Aki fiatalon vállal gyereket,annak pár éves munkaviszonya van már,de még csak a 20-as évei elején jár.A gyerek meg még 18 év alatt van,nincs önálló keresete.
Ettől függetlenül minden jót kívánok neketek,ha már így alakult..
24!
Ugyan miért kellene büszkének lennie rá, higy terhes? Kb a nők 80%a képes teherbe esni.
24# köszönöm a válaszod! Sajnos sokan lenéznek mert fiatalon baba, nagyon egy kalap alá vesznek mindenkit. Vannak olyan huszon évesek is akik buliznak, nem dolgoznak de vannak olyanok akiknek meg igenis már család jár.
A másik 25 ös , büszke vagyok mert más elvetetné nem vállalná a következményeket, nem kötelezné le az életét. Ez ellenben sok 17 valóban egy utolsó csitri aki kaját se tud maganak csinálni. Szerintem így értette az előző valaszoló és én is igy gondolom!
Kérdező !
Ott van a nagy tevedes, hogy az abortusz maga is felelősségvállalás: erzi, tudja, hogy nem felel meg a gyerekvallalasra valamilyen okbol és esszel dönt. A semmire, szülők nyakára, csak a partner jövedelmére valo szülés nem felelősségvállalás. Továbbra se kell egyikre se büszkének lenni, nincs rá ok. Remélem jól alakul majd az életed, de a valóság sajnos az, hogy a tininterhessegek nagy része egyedülálló anyaságban végződik
Hálistennek anyagilag függetlenek vagyunk, párommal együtt élünk és a nagyszülők is támogatnak mindenben!
Kitudja 30 évesen nem adatik majd meg ez hogy ikreim vagy gyerekeim lehessenek.. Anyukám évekig próbalkozott a tesóval és nem jött össze.. Emiatt megvolt bennem mindig is az a félsz. Úgyhogy sajnos nem mindenkinek sikerül elérni azt az áldott állapotot... De igyekszem helyt állni az életben :)
Szerintem becsülendő h vállaltad a babákat, akik lehurrogtak nem értem miért tették, ahogy reagálsz a válaszokra nekem igencsak érettnek tűnsz. Ne szégyelld magad ha lenéznek, hanem légy büszke, hogy nem a “könnyebb” utat választottad és elvetetted őket. Sokan írják hogy ha nem kenne segítséged... az a helyzet hogy van, hála Istennek. Egyébként az élet úgy is megoldja a váratlan nehéz helyzeteket. Az tuti h kemény munka lesz két babucit mevelni de nagy öröm is lesz egyben!
Csodás babavárást kívánok!! 7 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!