Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom már sok ilyen van de...

Tudom már sok ilyen van de nagyon izgulok van aki karácsonyra nem várja a mensesét?

Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk az első babával,ebben a hónapban voltam dokinal és azt mondta minden rendben, szépen látszik hogy volt peteérés. Hát most nagyon szurkolok hátha. 😊 25-re nem várom.
2018. dec. 15. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm hogy kérdezed szerdán leszünk 10 hetesek és pont akkor megyek vissza a magándokihoz. Remélem látni fogom ultrahangon és minden rendben van vele. Sokszor aggódom hogy nehogy baja legyen. Tünetek már múló félben bár a cici fájás nem igen múlik,mondjuk nem is bánom mert igy tudom vagy csak hiszem hogy jol van odabent. Nálad mi újság?
2019. febr. 3. 20:03
 62/62 anonim ***** válasza:

De jó, gratulálok! 😊 Ne aggódj, minden rendben lesz.

Én ma töltöttem a 9.hetet. Tüneteim nincsenek a mellfeszülésen kívül. De nekem a fiammal se volt semmi. 15-én megyek vissza a dokimhoz, már nagyon várom. Mensi szerint már 10+3 hetes lennék, de később fogant. Boldog babavárást kívánok! 😉

2019. febr. 3. 20:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!